Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

paniprzyroda 21:12, 02 sty 2017

Zdrówka w Nowym Roku Bogdziu Ogród piękny i upchany masz, więc jeszcze sił dla obojga ogrodników życzę, aby bez przeszkód mogli się nim zajmować.
I dziękuję wiesz za co
Bogdzia 15:22, 04 sty 2017

Dzieki wszystkim za życzenia noworoczne. Ja równiez życze wszystkim spełnienia marzeń i zdrówka , deszczu i słonka w najodpowiedniejszych proporcjach w Nowym Roku.
U mnie dzis jak u Margerytki 40 , po nocnych opadach śniegu i mocnym wietrze od bardzo wczesnych godzin brak pradu a co za tym idzie ogrzewania i wody. Na szczescie juz prąd oddali i wszystko wróciło do normy ale chciałam Wam pokazac zdjęcia lasu po tych nocnych zawiejach. podobne zdjecia juz pokazywałam dosc dawno , były z okolic roku 2003 , dzis sytuacja sie powtórzyła i mam skrzyżowanie lasu z zebrą , bardzo mi się ten widok podoba , mam nadzieję ze Wam tez. I juz kończe bo M mi tyłek przetrzepie za siedzenie przy kompie

Buziaki.
Ewa777 15:48, 04 sty 2017

Jak zawsze piękne są u Ciebie zdjęcia - nawet zimowego lasu
Zdrówka, Bogdziu, życzę Ci z całego serca. Masz piękny ogród, więc masz gdzie wypocząć i cieszyć się bliskością przyrody. Zdjęcia z Twojego ogrodu będą na naszym rodzinnym kalendarzu na nowy rok Styczeń szybko minie i będziemy się cieszyć Twoją obecnością i dobrymi radami Buziaki
m_gocha 15:56, 04 sty 2017

Bogdziu jakie Ty cuda pokazujesz... Stworzyłaś cudny ogród ale widać, że drzemie w Tobie dusza artysty. Potrafisz dostrzec i uchwycić w obiektywie cuda jakie tworzy sama natura
Bogdziu! Wszelkiego dobra w Nowym Roku!
Basilikum 16:11, 04 sty 2017

Bogdziu las super u mnie tez wieje i sniezy caly dzien z mala przerwa
Margarete 16:39, 04 sty 2017

Cudnie, u mnie też tak właśnie las wyglądał, bajkowo i niesamowicie ale rano przed pracą nie zdążyłam zrobic fotek a te zrobione teraz juz nie sa takie zaczarowane.
Twoj las cudnie uchwycony
Dobrze że prad masz juz, i dobrze ze do nas zagladasz
Pozdrawiam!
yolka 16:55, 04 sty 2017

Zebra prześliczna, tylko nie wiem ci Ty tutaj szukasz, zmiataj stąd - masz jeszcze parę tygodni
Pszczelarnia 17:04, 04 sty 2017

Zdjęcie mistrza!

Makao_J 18:18, 04 sty 2017

Ależ piękne paski. Niesamowity widok
Katkak 18:39, 04 sty 2017

Bogdziu Twoja leśna zebra jest przepiękna . Chciałam Ci podziękować, bo obudziłaś we mnie fascynację ptakami . Mam już atlas ptaków polskich, który pilnie studiuję, oglądam filmiki Ptasiej strefy i jeszcze chodzi za mną Przewodnik Collinsa Ptaki . Uściski Bożenko kochana .