Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 14:21, 28 lut 2017

Utknęłam, siedzę w aparatach i juz zupełnie zgłupiałam
Bogdzia 17:25, 28 lut 2017

Basilikum napisał(a)
u mnie tez dzis gesi leciaaly ale w domu akurat bylam i tylko je slyszalam

alez ciesza te pierwsze kwiaty

Wazne że słyszałas i juz wiesz ze to wiosna, super. Tak sobie jednak myśle ze juz kiedys tez sie tak cieszyłam a potem kwiatki śnieg przysypał i mróz był i trochę trzeba było poczekac zanim znów wiosennie się zrobi, jednak dalekosiężne prognozy wielkich mrozów nie zapowiadają ale prawie cały marzec bez upałów i z mijajacymi nocnymi przymrozkami (małymi).
Bogdzia 17:26, 28 lut 2017

Napia napisał(a)
Patrzę na Twoje ranniki o od razu myślę: Wiosna przyszła! już taka prawdziwa a w zeszłym roku o tej porze śnieg leżał - sprawdziłam na zdjęciach z 1 marca i puszysta kołderka śniegu była. U mnie już i gęsi, i żurawie, i nawet sikorki zaczęły inaczej śpiewać Macham Bogdziu

Masz racje w tamtym roku jeszcze nie kwitły, dzis cudnie sie zólciły moje ranniki.
Bogdzia 17:31, 28 lut 2017

mira napisał(a)
Bogdzia widzę że i u Ciebie wiosenkowo oczar ma piękny kolor. Ja też wczoraj popracowałam tyle ze caly dzień i ....no dalam sobie i oj boli
Jak zmierzchalo wysoko na drzewie w starym sadzie jakiś ptaszek dawal wieczorny solo koncert nie wiesz które w lutym tak koncertują?
Dziś idę znów posłuchać

Pozdrawiam

No cóz Mirus Twoje latka moim nie są równe, kiedys tez mogłam cały dzień teraz ledwie do obiaduNie wiem co za ptaszek u Ciebie śpiewa bo u mnie tylko sikorki i sójki wrzeszczą,dziecioły walą w puste konary, innych ptaków nie słyszę.Teraz lisci nie ma spróbuj zobaczyc co to za jeden , po wygladzie go moze poznamy.Wysoko na drzewach to kosy lubią śpiewac ale u mnie jeszcze nie spiewaja.
Bogdzia 17:31, 28 lut 2017

rozark napisał(a)
Jedziesz z nami na Gardenię?

Chyba nie pojade bo nie mam co kupowac.
Bogdzia 17:33, 28 lut 2017

abiko napisał(a)
Kurcze wszędzie wiosna a u mnie nic jeszcze Nawet ranniki nie ruszają, chyba, że padły

Ranniki juz powinny byc , pewnie Ci nie wyrosną. Dostałas od kogos czy w sklepie kupiłas?, bo mnie sklepowe nigdy nie wyrosły dopiero te które dostałam i te które mi na allegro Karola kupiła to rosna.
Bogdzia 17:34, 28 lut 2017

Milka napisał(a)
Utknęłam, siedzę w aparatach i juz zupełnie zgłupiałam

Nie dziwię sie bo to bardzo trudna decyzja.
an_tre 21:18, 28 lut 2017

Bogdzia napisał(a)
No to mamy wiosne.

U ciebie faktycznie wiosna prawdziwa
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
mira 21:34, 28 lut 2017

Bogdzia to kos dziś z M wysłuchaliśmy, był wysoko na naszej brzozie - czarny duży ptaszek - piękna solówka jakby wiosna już była a to wciąż luty

widziałam Twój filmik z krokusami - super podziwiam i krokusy i produkcję filmowa
muszę raz jeszcze to zobaczyć bo ciekawe odmiany zgromadziłaś

pozdrawiam
Gruszka_na_w... 21:49, 28 lut 2017

U mnie też kosy dają koncert. I gęsi robią przeloty.Tylko ranników brak. Do oglądania mam tylko przebiśniegi.
Pozdrawiam Bogdziu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies