Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

hanka_andrus 17:32, 28 maj 2017

Bożenko, jakoś się ostatnio nie złożyło, żebym wylądowała w Twoim pobliżu. Oczywiście jak będę blisko, obowiązkowo zajrzę na herbatę na huśtawce!
Bogdzia 20:42, 28 maj 2017

Gosiek33 napisał(a)

Ba, nawet wymówić trudno, chcę przeczytać i oczy mi się 'łamią'

Bogdzia 20:42, 28 maj 2017

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, jakoś się ostatnio nie złożyło, żebym wylądowała w Twoim pobliżu. Oczywiście jak będę blisko, obowiązkowo zajrzę na herbatę na huśtawce!

To trzymam za słowo i zapraszam.
ana_art 20:54, 28 maj 2017

Bogdzia napisał(a)

Więcej spotkan jak u mnie nigdzie nie było bo odkąd jestem na Ogrodowisku co rok je robiłam ,zawsze w duzym gronie. To chyba było ostatnie, prawie na pewno ostatnie.Na pewno ostatnie.Szerokie kadry przeciez pokazuje ale oczywiscie jak jest co pokazac, a w tym roku niestety nie ma co pokazywac.
widzisz Bożenko i o czym to świadczy? O tym ze jesteście bardzo gościnni i żeWasz ogród przyciąga jak magnes
Bogdzia 21:59, 28 maj 2017

ana_art napisał(a)
widzisz Bożenko i o czym to świadczy? O tym ze jesteście bardzo gościnni i żeWasz ogród przyciąga jak magnes

Łatwo byc miłym i goscinnym wsród miłych i goscinnych ludzi jakimi zawsze byli ci co nas odwiedzali . Dzieki Ana.
yolka 22:17, 28 maj 2017

Relacje na poszczególnych wątkach obejrzane, żal mi bardzo, ale cóż poradzić,

Ogród Twój piękny dla mnie będzie zawsze, nawet jak zima go skrzywdzi. Następny rok będzie obfity w kwitnienie , oby tylko zima taka się nie trafiła.
Bogdzia 22:22, 28 maj 2017

yolka napisał(a)
Relacje na poszczególnych wątkach obejrzane, żal mi bardzo, ale cóż poradzić,

Ogród Twój piękny dla mnie będzie zawsze, nawet jak zima go skrzywdzi. Następny rok będzie obfity w kwitnienie , oby tylko zima taka się nie trafiła.

Miejmy nadzieje ze bedzie lepszy bo miało byc ocieplenie a wygląda na oziebienie klimatu.Szkoda ze akurat w ten dzień miałas problem , szczerze mówiac nie Ty jedna bo brakowało 10 osób które na pewno miały byc, az polowa miała problem ze zdrowiem, tak źle nie było nigdy ani z ogrodem ani z goscmi.
Dorota123 22:24, 28 maj 2017

W Twoim wątku zawsze jestem na bieżąco i zawsze podziwiam każde zdjęcie z ogrodu. Dziś jest spora porcja zdjęć i chociaż piszesz, że ogród się nie popisał to i tak widzę, że jest ślicznie. Pozdrawiam i życzę wymarzonej pogody dla Was i ogrodu. Pozdrawiam
yolka 22:27, 28 maj 2017

Bogdzia napisał(a)

Miejmy nadzieje ze bedzie lepszy bo miało byc ocieplenie a wygląda na oziebienie klimatu.Szkoda ze akurat w ten dzień miałas problem , szczerze mówiac nie Ty jedna bo brakowało 10 osób które na pewno miały byc, az polowa miała problem ze zdrowiem, tak źle nie było nigdy ani z ogrodem ani z goscmi.

Bożenko problem jest od tygodnia, miałam nadzieję, że przejdzie, jednak nie choć już jest lepiej, bałam się w takiej kondycji sama jechać samochodem tak daleko
Bogdzia 22:27, 28 maj 2017

Dorota123 napisał(a)
W Twoim wątku zawsze jestem na bieżąco i zawsze podziwiam każde zdjęcie z ogrodu. Dziś jest spora porcja zdjęć i chociaż piszesz, że ogród się nie popisał to i tak widzę, że jest ślicznie. Pozdrawiam i życzę wymarzonej pogody dla Was i ogrodu. Pozdrawiam

Powiem Ci ze odwołałabym to spotkanie gdyby nie fakt że wiekszosc osób juz u mnie była , nowe były chyba tylko trzy osoby a ogród kompletna porazka.