Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:35, 31 maj 2017

jolanka napisał(a)
Bożenko, zajrzyj do mnie, udalo mi sie uratować sikoreczke Ale jestem dumna

Byłam , fajne zdjecia i ciekawa przygoda .
Bogdzia 21:38, 31 maj 2017

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, Twoje okno zachwyca wszystkich jak mnie przed laty. U mnie w tym roku po długim lecie 2016r. i mrozie w niewłaściwym czasie, też duże straty. Róże zaczynają od ziemi, ognika wyrzuciłam choć już wyrzeźbiłam z niego duży kwiatowy kosz, Rh w większości wycięte. Niezapominajki nadrobiły wszystko, tak się pocieszam tej wiosny.Ja chorowałam to i moje kwiaty miały prawo takie. Nie przyszłam tu narzekać, tylko zachwycam się Twoim ogrodem zawsze. Serdecznie Was pozdrawiamy.

Weroniko no cóz straty były spore , troche zal tych roslin , mnie najbardziej dwóch klonów palmowych ale co zrobic, moze nastepny rok bedzie lepszy.Pozdrówka dla Was , miło Was było zobaczyc w Akademii Ogrodnika.
Bogdzia 21:40, 31 maj 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Tak się złożyło, przez lata opiekowałam się chorą mamą, potem ja odchorowałam ale bardzo chętnie z Kasią w przyszłym roku się wybiorę jak tylko będzie możliwość Dzięki Tobie to i u mnie już pięknie kwitną i rosną rodki, azalie nieco mniej ale poprzesadzac do słonca to może im będzie lepiej

Azalie lubia słońce ,najlepiej je przesadzic wczesna wiosna jak tylko ziemia rozmarznie. To do zobaczenia w przyszłym roku.
Bogdzia 21:44, 31 maj 2017

AnkaK napisał(a)
Bogdziu, nadal zastanawiam się, jak to możliwe, że tak blisko mnie tak cudny ogród się moim oczom uchował ☺
Świetne spotkanie, z przyjemnością Was popodglądałam. Za rok to już się wproszę na pewno ☺
Widok z okna boski!
Ja na 7 azaliach mam całe 3 kwiaty więc na Twoje kwiecie sobie popatrzę.

Za bardzo się ukrywasz. Łodzianki stosunkowo często sie spotykaja. Juz chyba czas zebys poznała całą grupę , szkoda ze sie nie odezwałas wczesniej bo akurat nic w planie na najbliższy czas nie mamy a w sobotę mogłas byc u mnie.Teraz dopiero za rok moze bedzie znów u mnie, jak zdrowie dopisze..
Bogdzia 21:46, 31 maj 2017

katel napisał(a)
Miałam kilka dni zaległości a tu cuda w Waszym ogrodzie , przepięknie jest! Zdjęcia spotkaniowe oddają ciepłą atmosferę - zazdroszczę szczęśliwcom którzy widzieli Wasz ogród

Spod Lublina Gosia u mnie była w tamtym roku . Moze w przyszłym roku bedzie lepiej z kwitnieniem.
Bogdzia 21:48, 31 maj 2017

Mathildis napisał(a)

I tym sposobem spotkanie za rok już zostało zapowiedziane

Gdzieś przegapiłam informacje o spotkaniu i tym bardziej się cieszę, że być może w przyszłym roku będzie okazja.

Bożenko pewnie Ty widzisz wszystkie niedociągnięcia, ale naprawdę musisz uwierzyć, że nawet po takich anomaliach pogodowych, Twój ogród wygląda prześlicznie.

Aniu nie było informacji o spotkaniu , ja nie zakładam wątku , kto chce to na ogół na pw pisze i jakos sie umawiamy, zresztą wiesz bo juz u mnie byłas.
Bogdzia 21:50, 31 maj 2017

Nikita napisał(a)
Bogdziu, strasznie nieczasowa byłam przez ostatnie kilka dni, więc dopiero dzisiaj DZIEKUJĘ za cudownie spędzony dzień w prześlicznym ogrodzie.
To nic, że rodki nie pokazały w tym roku na co je stać...i tak było SUPER !
Buziaki przesyłam.

Madzia macham,fajnie sie z Wami spotkac ale to taka oczywistosc ze nawet pisac nie trzeba.
Rench 21:50, 31 maj 2017

zszywka napisał(a)
I ja bardzo dziękuje za spotkanie, było cudownie i pogoda dopisała idealnie Wszystko wyglądało niesamowicie a pierogi były przepyszne! Bardzo się cieszę ze mogłam poznać nowe dla mnie osoby, uśmiałam się jak nigdy
Raz jeszcze dziękuje Buziaki dla wszystkich

A zdjęcie obrazu musi być

Ten obraz rozpoznam wszedzie
Piękne masz te drzewiaste !
Bogdzia 21:51, 31 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Bardzo chętnie Danusię z nami zabiorę

Tylko Ty wiesz Bogdziu, że jak ja się zdecyduję, to jest duże prawdopodobieństwo wtedy przyjazdu Kasi i Ciociogosi Pierogi szykuj!

Kasiu pierogów narobię tak zeby na tydzień starczyło, równiez dla Kasi i Gosi
Bogdzia 21:52, 31 maj 2017

Urszulla napisał(a)
Fajnie że spotkanie Ci się udało. Na przyrodę nie ma wpływu więc kwitnienia słabsze też trzeba zaakceptować. Ale to Wam w spotkaniu nie przeszkadzało i dlatego tacy fajni wszyscypozdrawiam

Jak już wiesz też wyrwałam się z nienacka. Sama w to nie wierzyłam że się uda

Ula fajnie ze udało Ci sie byc u Sylwii , piękna pogoda była i swietnie wyglądałas w jej ogrodzie , no i miły dzień miałas a to najważniejsze.