Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

danuta_szwajcer 21:53, 30 maj 2017

Bogdzia napisał(a)

Danusiu a gdzie Ty byłas jak ja przez tyle lat spotkania organizuje??? W tym roku na rh juz za późno i rok zły dla nich , jak nie padne to w przyszłym roku z Kindzia przyjedziesz.

Tak się złożyło, przez lata opiekowałam się chorą mamą, potem ja odchorowałam ale bardzo chętnie z Kasią w przyszłym roku się wybiorę jak tylko będzie możliwość Dzięki Tobie to i u mnie już pięknie kwitną i rosną rodki, azalie nieco mniej ale poprzesadzac do słonca to może im będzie lepiej
AnkaK 22:11, 30 maj 2017

Bogdziu, nadal zastanawiam się, jak to możliwe, że tak blisko mnie tak cudny ogród się moim oczom uchował ☺
Świetne spotkanie, z przyjemnością Was popodglądałam. Za rok to już się wproszę na pewno ☺
Widok z okna boski!
Ja na 7 azaliach mam całe 3 kwiaty więc na Twoje kwiecie sobie popatrzę.
katel 22:55, 30 maj 2017

Miałam kilka dni zaległości a tu cuda w Waszym ogrodzie , przepięknie jest! Zdjęcia spotkaniowe oddają ciepłą atmosferę - zazdroszczę szczęśliwcom którzy widzieli Wasz ogród
Mathildis 23:01, 30 maj 2017

Bogdzia napisał(a)

Danusiu a gdzie Ty byłas jak ja przez tyle lat spotkania organizuje??? W tym roku na rh juz za późno i rok zły dla nich , jak nie padne to w przyszłym roku z Kindzia przyjedziesz.

I tym sposobem spotkanie za rok już zostało zapowiedziane

Gdzieś przegapiłam informacje o spotkaniu i tym bardziej się cieszę, że być może w przyszłym roku będzie okazja.

Bożenko pewnie Ty widzisz wszystkie niedociągnięcia, ale naprawdę musisz uwierzyć, że nawet po takich anomaliach pogodowych, Twój ogród wygląda prześlicznie.
Nikita 01:44, 31 maj 2017

Bogdziu, strasznie nieczasowa byłam przez ostatnie kilka dni, więc dopiero dzisiaj DZIEKUJĘ za cudownie spędzony dzień w prześlicznym ogrodzie.
To nic, że rodki nie pokazały w tym roku na co je stać...i tak było SUPER !
Buziaki przesyłam.
Kindzia 08:56, 31 maj 2017

Bardzo chętnie Danusię z nami zabiorę

Tylko Ty wiesz Bogdziu, że jak ja się zdecyduję, to jest duże prawdopodobieństwo wtedy przyjazdu Kasi i Ciociogosi Pierogi szykuj!
Urszulla 09:36, 31 maj 2017

Fajnie że spotkanie Ci się udało. Na przyrodę nie ma wpływu więc kwitnienia słabsze też trzeba zaakceptować. Ale to Wam w spotkaniu nie przeszkadzało i dlatego tacy fajni wszyscypozdrawiam

Jak już wiesz też wyrwałam się z nienacka. Sama w to nie wierzyłam że się uda
Ewa777 13:26, 31 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Bardzo chętnie Danusię z nami zabiorę

Tylko Ty wiesz Bogdziu, że jak ja się zdecyduję, to jest duże prawdopodobieństwo wtedy przyjazdu Kasi i Ciociogosi Pierogi szykuj!

A mnie z sobą nie weźmiecie?

Bogdziu, wiem, że dla Ciebie to duża strata, gdy tyle wkłada się pracy, a roślinki nie rosną jak sobie wymarzyłaś. Uwierz, że na zdjęciach Twój ogród wygląda prześlicznie, nawet, gdy kwitnie tylko część rododendronów. A w rzeczywistości myślę, że było jeszcze piękniej
Pozdrawiam Ciebie i Twojego męża Miło było Was poznać
Justyna 20:18, 31 maj 2017

Bogdziu, widok z okna niezmiennie mnie zachwyca! Niezależnie od obfitości kwitnienia efekt jest WOW!
Nawet jeśli u Ciebie zakwit tylko % to i tak jest xxx razy więcej niż w standardowym ogrodzie.
jolanka 21:06, 31 maj 2017

Bożenko, zajrzyj do mnie, udalo mi sie uratować sikoreczke Ale jestem dumna