Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:28, 01 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
No to już wiem czemu Gosia ma weekend zajęty, bo się z Kasiami na pierogi wybierająCudowna ta homebusch moja maleńka , ale jeden kwiatuszek miała
Tylko teraz widzę, że w tym miejscu będzie miała ciasno

Sylwia u mnie sa trzy razem, jedna tak duzo miejsca nie zajmie.Pierogi to dopiero w przyszłym roku.
Bogdzia 21:29, 01 cze 2017

katel napisał(a)

Wiem że Gosia byla , opowiadała mi o Waszym cudownym ogrodzie a ja z zapartym tchem słuchałam o tych wszystkich cudownych roślinach .

Nie jest u mnie wcale tak cudownie , raczej spotkania sa swietne a ogród o tyle dobry ze jest gdzie pochodzic w grupkach.
katel 22:40, 01 cze 2017

O atmosferze spotkania też mi Gosia mówiła a że Ty jesteś niezwykle skromną osobą to ja sama wiem, bo to na forum się da wyczytać ale z tym, że nie jest cudownie to już mocno przesadzasz, chciałabym mieć tak .
anka_ 23:31, 01 cze 2017

Bożenko przede wszystkim ogromny buziak za dar serca. Dzisiaj wreszcie odebrałam od Kasi i mieszka już u mnie. Nawet nie jesteś sobie wyobrazić mojego zdziwienia jak zobaczyłam Kasię tachającą torbę- miała być 'sadzoneczka' a to duży krzak. Zrobię wszystko, żeby było mu u mnie dobrze. Pontyjka żyje i ładnie puszcza listki, choc niestety kwiatek (miała jeden pączek) jej zmroziło (zresztą wszystkie wielkokwiatowe mi ścieło).
Nie miałam ponad miesiąc dostepu do internetu ale nadrabiam i wiem że u ciebie też narobiło szkód. Choć na fotkach ze spotkania tego tak nie widać.
No właśnie, jak doczytałam o spotkaniu to aż żal za serducho złapał, że ominęła mnie kolejna okazja zobaczenia twojego ogrodu. Szkoda też że nie mogę być u Szmitów i poznać i podziękować ci osobiście. Ale mam nadzieję, że nadarzy się jeszcze okazja.
Ze strzępiastokorego będziesz zadowolona.
Pozdrawiam serdecznie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
asiak 10:18, 02 cze 2017

Głupio mi pytać, bo pewnie z 1000 razy było napisane o tym, co chce zapytać...
Bożenko, chodzi mi o obrywanie "czegoś" po kwitnieniu różaneczników. W zeszłym roku wiedziałam
Czy obrywamy u różaneczników i azalii?
A może ktoś wie, na której stronie jest to opisane?
Gosiek33 12:45, 02 cze 2017

tu poczytaj i pooglądaj - https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/369-jak-ciac-rozaneczniki
asiak 13:02, 02 cze 2017

Gosiek33 napisał(a)
tu poczytaj i pooglądaj - https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/369-jak-ciac-rozaneczniki

Gosiek, kochana jesteś dziękuję
Agania 14:05, 02 cze 2017

Bogdziu Twój ogród można oglądać bez końca, podziwiać i pozdrawiac co roku Twoich przemiłych gości...i znowu nic nie wyszlo z wyjazdu do Ciebie

Macham i przesyłam całuski
Madzenka 21:49, 02 cze 2017

I ja się piszę na pierogi
Obejrzałam zaległe zdjęcia ze spotkania. Pozdrawiam Bogdziu
Madzenka 21:49, 02 cze 2017

I ja się piszę na pierogi
Obejrzałam zaległe zdjęcia ze spotkania. Pozdrawiam Bogdziu