Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:44, 09 gru 2012

bociek napisał(a)

Z tymi rybami to masz racje, chyba zrobie tak samo Kupie, poporcjuje i zamroze

Przepiekne zdjecia, uwielbiam takie widoki Ale tak tylko popatrzec, bo wyjsc na ten mroz jakos mi sie nie usmiecha

Oczywiscie gratuluje 500 strony I to w nowym watku

Kasiu polecam przedświąteczne mrożenie , nie ma potem takiego ostrego biegania przed świętami. U mnie ryby zamrożone, niektóre już zrobione tzn pstrągi nadziewane pieczarkami są już całkowicie zrobione i zamrożone, karpie tylko zamrożone ale już chociaż czyszczenia nie będzie . Ja jeszcze mrożę pierogi i niektóre ciasta (makowiec, sernik) Potem mam o wiele mniej pracy.Pozdrawiam.
Bogdzia 18:50, 09 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Twoja zimowa sceneria zachwyca........co do skórki dam znać. Miłego dnia

Ula cieszę się ze Ci się zdjęcia spodobały ale przestraszyłam sie obietnicą prezentu ze skórki. To był żart ze ją chcę. Gdzie ja bym Ci taki kłopot przed świętami robiła ? Pewnie zauważyłas ze jak chodzimy po wątkach i któraś pokaże upieczone ciasto to wiele osób pisze ze sie poczęstowało, w przenośni oczywiscie . Ja też tak napisałam w przenośni. Dzięki za dobre serce i chęci ale to był tylko żart. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bogdzia 18:52, 09 gru 2012

gusiarz napisał(a)
Och Bogdziu - te zdjęcia przedniej urody! Cały majestat przyrody ukazują!! U nas nie ma takich widoków - chyba za mało wilgoci było w powietrzu - zero szronu. Uwielbiam zdjęcia drzew - ale to już kiedyś pisałam

Masz rację musi byc duzo wilgoci . U mnie cały dzień jest mgła juz któryś dzień z rzędu i te dekoracje się cały czas utrzymują. Jest rzeczywiście pięknie. Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 18:53, 09 gru 2012

asc napisał(a)
Jastrząb cały dzień poluje Miłego dnia

A zabrał tamtą sierpówkę???
Bogdzia 18:55, 09 gru 2012

Joanka napisał(a)
Śliczne zimowe fotki
Muszę się dobrze napatrzeć, bo na żywo nie mam jeszcze szans

Na żywo jest oczywiście ładniej niż na zdjęciach bo trójwymiarowo ale jak musisz siedziec w domu to pozostają Ci tylko zdjęcia. Miłego wieczoru Joasiu i zdrowiej szybko.
Bogdzia 18:57, 09 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Niesamowite te zdjęcia, naprawdę jak z baśni o królowej śniegu. A to mi szczególnie przypadło do gustu.

To parę nowych zdjec

Bogdziu, jak już wrócisz i znajdziesz chwilę zaglądnij, bo mam jakiegoś niezidentyfikowanego ptaszka. Może to jakiś znany ale w szacie zimowej, nie wiem. Zapraszam. Nie ma pośpiechu, ze zdjęcia nie ucieknie.
Wiem, że miałam korzystać z wątku o ptakach, ale tam się tak tłoczno zrobiło, że ciężko mi idzie.

Te drzewa są na końcu mojej ulicy, po prostu idąc ulicą wchodzi się na nie i chyba przez to ze mają dużo światła o każdej porze roku wyglądają fajnie. Idę do Ciebie.
Bogdzia 19:04, 09 gru 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko i nie miałam dzisiaj słonka wyszło dosłownie na 3 minuty, że nawet nie zdążyłam wyjść z domu a to się nie liczy

Pewnie że trzy minuty to nie jest słoneczny dzień. U mnie dziś słońca wogóle nie było widac . Przez cały dzień były gęste mgły ale jak przyjechały dzieci i wnusie to nie mogli przestac sie zachwycac tym szronem. Pozdrawiam Aniu.
Bogdzia 19:09, 09 gru 2012

To jeszcze kilka zdjęc i idę pospacerowac po Waszych ogrodach.

Joanka 19:25, 09 gru 2012

Bogdziu, na żywo nie mam szans, ponieważ do nas zima jeszcze nie zawitała...... niestety.....
Bogdzia 19:44, 09 gru 2012

Joanka napisał(a)
Bogdziu, na żywo nie mam szans, ponieważ do nas zima jeszcze nie zawitała...... niestety.....

Nic nie pisałam ale się zdziwiłam że nie możesz na zywo bo pamiętam że pisałaś że poszłas do pracy. Myslałam że jednak nie dałaś rady pracowac a Ty szczęśliwa jesteś bo zima do Ciebie nie dotarła, więc ciesz sie bo mrozek nieźle nam w kośc daje, a Ty masz nadal ciepło. Myślałam że juz wszędzie zima a jednak są szczęśliwcy którzy jej nie mają. Pozdrawiam Joasiu i cieszę sie że nie chodziło o zdrowie.