Bozenko, masz racje, my tez Swieta w teraz w mniejszym gronie spedzamy niz kiedys, trudniej sie zebrac, wszyscy nie przyjada, bo kazdy ma jeszcze inne rodzinne zobowiazania. Szkoda, ze cora az tak daleko, ale teraz jest Skype, mozna sobie swiateczna sesje zrobic To tak dla pokrzepienia serca
Z tymi rybami to masz racje, chyba zrobie tak samo Kupie, poporcjuje i zamroze
Przepiekne zdjecia, uwielbiam takie widoki Ale tak tylko popatrzec, bo wyjsc na ten mroz jakos mi sie nie usmiecha
Oczywiscie gratuluje 500 strony I to w nowym watku
Niesamowite te zdjęcia, naprawdę jak z baśni o królowej śniegu. A to mi szczególnie przypadło do gustu.
To parę nowych zdjec
Bogdziu, jak już wrócisz i znajdziesz chwilę zaglądnij, bo mam jakiegoś niezidentyfikowanego ptaszka. Może to jakiś znany ale w szacie zimowej, nie wiem. Zapraszam. Nie ma pośpiechu, ze zdjęcia nie ucieknie.
Wiem, że miałam korzystać z wątku o ptakach, ale tam się tak tłoczno zrobiło, że ciężko mi idzie.
Bogdziu przecudnie, bajeczny krajobraz , ależ musi byc też mróz, u nas do niedawna - 16 brrr
Ewciu u mnie niby cieplej bo -10 ale jak się wyjdzie z domu to jednak bardzo zimno , chyba przez dużą wilgotnośc powietrza bo mgła wisi calutki dzień.Karjobrazy cały czas sa bajkowe. Jest pięknie a fajne jest to ze nie trzeba wychodzic z domu by je zobaczyc. Pozdrawiam serdecznie.
Och Bogdziu - te zdjęcia przedniej urody! Cały majestat przyrody ukazują!! U nas nie ma takich widoków - chyba za mało wilgoci było w powietrzu - zero szronu. Uwielbiam zdjęcia drzew - ale to już kiedyś pisałam