Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:44, 09 gru 2012

Pozdrawiam Wszystkich, będe wieczorem.
Ewa 11:45, 09 gru 2012

Bogdziu przecudnie, bajeczny krajobraz , ależ musi byc też mróz, u nas do niedawna - 16 brrr
bociek 11:50, 09 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Staram sie czas nadrobic

Madzenko, o infrastrukturze moglabym ksiazke napisac. Ale nasza gmina to w ogole jakis ewenement. Dziwni ludzie tu mieszkaja, nikomu na niczym nie zalezy. Szkoda strzepic jezyka.
Jeszcze duzo czasu uplynie zanim bedzie to wszystko jakos poukladane.

Bozenko, Swieta sa u Was??? Macie jakies specjalne rodzinne tradycje?

Świeta zawsze były u mnie a przynajmniej wigilia, od conajmniej 40 lat ale w różnym składzie bo rodzina nawet ta najbliższa rozrzucona po całej Polsce a jak wziąc pod uwagę jeszcze moją córkę to już po całym świecie (Australia). W tym roku będzie chyba wyjątkowo w małym gronie , my i syn z rodziną bo moim siostrom rodziny sie rozrosły , doszły synowe, zięciowie,wnuki i umawianie sie stało się skomplikowane.Jeszcze mam nadzieję ze może jedna siostra z mężem przyjedzie ale na razie czeka na deklaracje czy to do niej nie przyjadą a są pewne komplikacje. W każdym bądz razie okazuje się że im wieksza rodzina to mniej ludzi przy stole bo trzeba w mniejszych rodzinach święta obchodzic. Prawde mówiąc ja już też nie mam tyle sił co dawniej i nawet choinki nie chce mi sie ubierac ,tylko mój m uważa że dla wnuczków trzeba więc to stało sie jego obowiązkiem.Ryby juz kupione -zamrożone bo nie cierpie stania w wielkich kolejkach w ostatniej chwili i wiele innych zakupów i przygotowań też już załatwione więc reszta jakoś poleci.

Bozenko, masz racje, my tez Swieta w teraz w mniejszym gronie spedzamy niz kiedys, trudniej sie zebrac, wszyscy nie przyjada, bo kazdy ma jeszcze inne rodzinne zobowiazania. Szkoda, ze cora az tak daleko, ale teraz jest Skype, mozna sobie swiateczna sesje zrobic To tak dla pokrzepienia serca

Z tymi rybami to masz racje, chyba zrobie tak samo Kupie, poporcjuje i zamroze

Przepiekne zdjecia, uwielbiam takie widoki Ale tak tylko popatrzec, bo wyjsc na ten mroz jakos mi sie nie usmiecha

Oczywiscie gratuluje 500 strony I to w nowym watku

Urszulla 12:00, 09 gru 2012

Twoja zimowa sceneria zachwyca........co do skórki dam znać. Miłego dnia
Mala_Mi 15:19, 09 gru 2012

Jastrząb cały dzień poluje Miłego dnia
Joanka 15:26, 09 gru 2012

Śliczne zimowe fotki
Muszę się dobrze napatrzeć, bo na żywo nie mam jeszcze szans
agniecha973 17:37, 09 gru 2012

Niesamowite te zdjęcia, naprawdę jak z baśni o królowej śniegu. A to mi szczególnie przypadło do gustu.

Bogdzia napisał(a)
To parę nowych zdjec

Bogdziu, jak już wrócisz i znajdziesz chwilę zaglądnij, bo mam jakiegoś niezidentyfikowanego ptaszka. Może to jakiś znany ale w szacie zimowej, nie wiem. Zapraszam. Nie ma pośpiechu, ze zdjęcia nie ucieknie.
Wiem, że miałam korzystać z wątku o ptakach, ale tam się tak tłoczno zrobiło, że ciężko mi idzie.

an_tre 17:59, 09 gru 2012

Bożenko i nie miałam dzisiaj słonka wyszło dosłownie na 3 minuty, że nawet nie zdążyłam wyjść z domu a to się nie liczy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 18:36, 09 gru 2012

Ewa napisał(a)
Bogdziu przecudnie, bajeczny krajobraz , ależ musi byc też mróz, u nas do niedawna - 16 brrr

Ewciu u mnie niby cieplej bo -10 ale jak się wyjdzie z domu to jednak bardzo zimno , chyba przez dużą wilgotnośc powietrza bo mgła wisi calutki dzień.Karjobrazy cały czas sa bajkowe. Jest pięknie a fajne jest to ze nie trzeba wychodzic z domu by je zobaczyc. Pozdrawiam serdecznie.
gusiarz 18:40, 09 gru 2012

Och Bogdziu - te zdjęcia przedniej urody! Cały majestat przyrody ukazują!! U nas nie ma takich widoków - chyba za mało wilgoci było w powietrzu - zero szronu. Uwielbiam zdjęcia drzew - ale to już kiedyś pisałam