No to do miłego zobaczenia...
Mam to samo Bogdziu, tyle kolorów ale są potrzebne po ponurej zimie Ten cypel kwitnący to bajka
Bogdziu, bardzo lubię Twoje dogłębne analityczne informacje o odmianach rh. Tego nie ma w żadnej książce.
Ogród I zdjęcia jak zawsze przepiękne. Cieszę się, że będę mògł go zobaczyć w całej okazałości.
Czuję dokładnie tak samo. Nie potrafię zrezygnować z kolorów na wiosnę. Potem może być już w jednej tonacji
Bogdzia!!! Usta milcza, serce spiewa oczy patrza i nie wierza, ze cos tak cudownego mozna stworzyc. Pokazywalam mojemu eMowi twoj ogrod nie wierzyl, ze taki moze byc kwitnacy. Moze popatrzy na mnie łaskawszym okiem i nie bedzie robil przeszkod w kupowaniu rodkow a miejsce mam. Pozdrawiam
Bożenko, powiedz im żeby na mnie czekały będę niepocieszona jak nie zobaczę tych cudowności na żywo
Bożenko widoki są niesamowite, to prawdziwy raski ogród, napatrzeć się nie sposób. Jestem zawsze na bieżąco, tylko nie zawsze się ujawniam, bo wiesz jak jest, maaamoooo! I tak prawie cały czas. No chba, że jestem w pracy.
Widoki bajeczne. Bożenko na tym cypelku z przodu to jakieś niskie odmiany rododendronów czy azalie japońskie?
Pieknie, pieknie, piekinie