Razem ze mną i M oraz Hania która wpadła na chwilkę było 20osób plus jedno dziecko. Pogoda dopisała,mogliśmy posiedziec na powietrzu, dostałam fajne prezenty, było miło i sympatycznie.
Bożenko to my dziękujemy za gościnę,za wspaniałą atmosferę i za wszystko . Podziękuj też mężowi za kucharzowanie,kopanie i za cierpliwość do nas. Myślę,że mogę napisać za wszystkich. Jesteście wspaniałymi ludźmi a ogród -bajkowy
Bożenko, Twój ogród zachwyca za każdym razem, kiedy się go widzi, ale zobaczyć go pierwszy raz - to dopiero przeżycie! Czułam się wczoraj jak Alicja, wkraczająca do Krainy Czarów! Zdjęcia są piękne, ale na żywo to dopiero bajka! Jesteście z eM wspaniali i godni podziwu, wyobrażam sobie, ile Was to wszystko kosztuje wysiłku.
Cieszę się również, że poznałam tylu Ogrodowiczan, jesteście wszyscy wspaniali, czuję się uprzywilejowana, dołączając do Waszego grona!
Jak zwykle spotkanie u Bogdzi było wesołe, kolorowe i....smaczne
Dziękuję gospodarzom- Bożence i mężowi, dziękuję uczestnikom spotkania
Pogoda sprzyjała, dobre humory dopisywały a ogród Bogdzi był uroczy i kolorowy jak zawsze. Rozmiary rododendronów i azalii u Bogdzi, ich przebogata kolorystyka i cudne tło lasu a także wypełniające rabaty inne rośliny budzą mój zachwyt każdorazowo kiedy tam jestem, nie ważne który raz z kolei.
Robiłam fotki telefonem - nie wiem czy uda mi się coś ładnego wybrać do wrzucenia ale na pewno inni wypełnią swoje wpisy profesjonalnymi fotografiami.