Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:23, 19 maj 2018

eee_taam napisał(a)

Karola na fejsie kilka fot pokazała ......kameralne grono widziałam ...i firmowy widok z okna ) na kolejne relacje też czekam

Razem ze mną i M oraz Hania która wpadła na chwilkę było 20osób plus jedno dziecko. Pogoda dopisała,mogliśmy posiedziec na powietrzu, dostałam fajne prezenty, było miło i sympatycznie.
Bogdzia 22:29, 19 maj 2018

ana_art napisał(a)
Widziałam u Karoli na fb, zazdraszczam bardzo, uwielbiam ogród Bożenki i ją samą.

Dzieki za dobre słowo , szkoda ze Cię nie było. Wszystkie przyszywane łodzianki w tym roku zawiodły , Ty, Yolka , Mała Mi i Kasia, szkoda.

Takie tylko mam zdjecia , dwóch nie pokazuje bo jest tam dziecko nieogrodowiskowe, nie mam zgody na pokazanie.
Tu jak widac , mało widac

tu nieco lepiej

Wszystkim dzisiejszym moim Gościom dziekuje za miły dzień, jestescie kochani, dzień w Waszym towarzystwie to najlepsze co nas spotyka.
Margerytka40 22:42, 19 maj 2018

Bożenko to my dziękujemy za gościnę,za wspaniałą atmosferę i za wszystko . Podziękuj też mężowi za kucharzowanie,kopanie i za cierpliwość do nas. Myślę,że mogę napisać za wszystkich. Jesteście wspaniałymi ludźmi a ogród -bajkowy
Kasya 06:52, 20 maj 2018

Strasznie strasznie żałuje...ale mam nadzieje ze za pare dni chociaż z tobą sie zobaczę
ana_art 08:11, 20 maj 2018

Margerytka40 napisał(a)
Bożenko to my dziękujemy za gościnę,za wspaniałą atmosferę i za wszystko . Podziękuj też mężowi za kucharzowanie,kopanie i za cierpliwość do nas. Myślę,że mogę napisać za wszystkich. Jesteście wspaniałymi ludźmi a ogród -bajkowy
o tak, Pan mąż, oaza spokoju. Można by nawet rzec jaki Pan taki kram buziaki przesyłam!
Krys 13:18, 20 maj 2018

I ja tam byłam bardzo dziękuje za miłe spotkanie a Gospodarzą za gościnę

Mariposa 13:25, 20 maj 2018

Bożenko, Twój ogród zachwyca za każdym razem, kiedy się go widzi, ale zobaczyć go pierwszy raz - to dopiero przeżycie! Czułam się wczoraj jak Alicja, wkraczająca do Krainy Czarów! Zdjęcia są piękne, ale na żywo to dopiero bajka! Jesteście z eM wspaniali i godni podziwu, wyobrażam sobie, ile Was to wszystko kosztuje wysiłku.
Cieszę się również, że poznałam tylu Ogrodowiczan, jesteście wszyscy wspaniali, czuję się uprzywilejowana, dołączając do Waszego grona!
Margarete 14:29, 20 maj 2018

Jak zwykle spotkanie u Bogdzi było wesołe, kolorowe i....smaczne
Dziękuję gospodarzom- Bożence i mężowi, dziękuję uczestnikom spotkania
Pogoda sprzyjała, dobre humory dopisywały a ogród Bogdzi był uroczy i kolorowy jak zawsze. Rozmiary rododendronów i azalii u Bogdzi, ich przebogata kolorystyka i cudne tło lasu a także wypełniające rabaty inne rośliny budzą mój zachwyt każdorazowo kiedy tam jestem, nie ważne który raz z kolei.

Robiłam fotki telefonem - nie wiem czy uda mi się coś ładnego wybrać do wrzucenia ale na pewno inni wypełnią swoje wpisy profesjonalnymi fotografiami.

Dziękuję za wszystko raz jeszcze !
yolka 14:36, 20 maj 2018

Miło Was widzieć choć na zdjęciu, pozdrawiam serdecznie
Monka 15:07, 20 maj 2018

Bogdziu dziękuję za przemiłą gościnę a wszystkim uczestnikom spotkania za wspaniałą atmosferę, którą stworzyli