Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija
Bozenko a ja pomyślałam sobie, że jak dziś nie wyślę życzeń to jutro już mi nie starczy czasu na posiedzenie przy komputerze a chcę odwieedzić jak najwięcej ogrodów pozdrawiam
Bogdziu,
na szczęście zorientowałam się w sytuacji kiedy porzuciłaś pomysł odejścia. Nic nie wiedziałam bo przedświąteczne przygotowania mnie pochłonęły. Dopiero teraz odkryłam co tu sie w międzyczasie działo i mogłam poczuć się jak na filmie, którego dobre zakończenie już sie zna więc wszelkie złe przygody głownego bohatera nie przyprawiają człowieka o kołatanie przedsionków.
Pozdarwiam Cię bardzo serdecznie już niezaleznie od wszelkich świątecznych życzeń.
Właśnie polubiłam bajki i opublikowałam na swojej tablicy Zróbcie to samo. Bożenko polubienia nie są ważne, niewiele osób przywiązuje do tego wagę, ważne że tu czytamy i kochamy Twoje bajki
Pewnie ze nie jest to ważne ale to chyba jedyny wątek gdzie tego nie było.
Kurcze.. ja nigdzie nie klikam, że lubię..bo ja po prostu czytam.... i jestem tam gdzie mi dobrze......
Dobrze wiesz, że jestem zakochana w Twoich bajkach, a moja najulubieńsza to o Agnieszce.. nawet nie wiesz jak często sobie to cytuję.... w każdej sytuacji ,że się nie rozdwoję... bo Agnieszka tylko jedna, a wiewiórek...............
Ale super.. mam komu się pochwalić moim przystąpieniem do robienia ciasta na święta.... walczę z choinką i mnie tu nie było..... wiec szepnę ci na ucho w sekrecie, że ciasto (z przepisów ogrodowiska) które każdemu się udaje.. ja schrzaniłam..... Ale dobre chęci były.....
I choinki nie pokazałam, bo lampek mam a mało.... Jutro mus dokupić, ale ja już do żadnego sklepu nie jadę.. mam dość.... sklepy to obowiązek mojego M i niech tak się zostanie.... Mi wystarczą sklepy ogrodnicze do szczęścia
Kurcze.. to można też klikać, że się lubi czyjś wątek... właśnie kliknęłam na twój
A teraz sprawdzę czy ktoś lubi mój.... bo jakoś na to nigdy nie patrzyłam.... hmmmmmmmm chwila prawdy za chwilkę
Bogdziu, również dopiero przeczytałam, bo jestem ostatnio z doskoku... Cieszę się jednak, że trafiłam na dobre wiadomości niezmiernie się cieszę, że jesteś z nami, bez Ciebie to by już nie było to i ja miałam takie momenty, że chciałam zakończyć wątek.....Ściskam Ciebie ciepło oraz przesyłam najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz pomyślnego Nowego Roku, spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary i szczęścia