Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

zaczarowanaa 22:21, 22 gru 2012

Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija

an_tre 22:23, 22 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Aniu dzięki za życzenia. Przy okazji podziekuję równiez innym osobom .Ja postaram sie jutro złożyc Wam życzenia ale nie wiem czy zdąże bo świątecznej roboty troche jutro będzie.
Bozenko a ja pomyślałam sobie, że jak dziś nie wyślę życzeń to jutro już mi nie starczy czasu na posiedzenie przy komputerze a chcę odwieedzić jak najwięcej ogrodów pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:51, 22 gru 2012

an_tre napisał(a)

Aniu dzięki za życzenia. Przy okazji podziekuję równiez innym osobom .Ja postaram sie jutro złożyc Wam życzenia ale nie wiem czy zdąże bo świątecznej roboty troche jutro będzie.
Bozenko a ja pomyślałam sobie, że jak dziś nie wyślę życzeń to jutro już mi nie starczy czasu na posiedzenie przy komputerze a chcę odwieedzić jak najwięcej ogrodów pozdrawiam

Ja też bym chciała ale wątków jest tak dużo że nie wiem czy dziś je obskoczę.
agata_chrosc... 23:08, 22 gru 2012

Bogdziu,
na szczęście zorientowałam się w sytuacji kiedy porzuciłaś pomysł odejścia. Nic nie wiedziałam bo przedświąteczne przygotowania mnie pochłonęły. Dopiero teraz odkryłam co tu sie w międzyczasie działo i mogłam poczuć się jak na filmie, którego dobre zakończenie już sie zna więc wszelkie złe przygody głownego bohatera nie przyprawiają człowieka o kołatanie przedsionków.
Pozdarwiam Cię bardzo serdecznie już niezaleznie od wszelkich świątecznych życzeń.
Ewa 23:13, 22 gru 2012

Ogromnie się cieszę ....

Mala_Mi 23:16, 22 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Właśnie polubiłam bajki i opublikowałam na swojej tablicy Zróbcie to samo. Bożenko polubienia nie są ważne, niewiele osób przywiązuje do tego wagę, ważne że tu czytamy i kochamy Twoje bajki

Pewnie ze nie jest to ważne ale to chyba jedyny wątek gdzie tego nie było.

Kurcze.. ja nigdzie nie klikam, że lubię..bo ja po prostu czytam.... i jestem tam gdzie mi dobrze......
Dobrze wiesz, że jestem zakochana w Twoich bajkach, a moja najulubieńsza to o Agnieszce.. nawet nie wiesz jak często sobie to cytuję.... w każdej sytuacji ,że się nie rozdwoję... bo Agnieszka tylko jedna, a wiewiórek...............

Ale super.. mam komu się pochwalić moim przystąpieniem do robienia ciasta na święta.... walczę z choinką i mnie tu nie było..... wiec szepnę ci na ucho w sekrecie, że ciasto (z przepisów ogrodowiska) które każdemu się udaje.. ja schrzaniłam..... Ale dobre chęci były.....
I choinki nie pokazałam, bo lampek mam a mało.... Jutro mus dokupić, ale ja już do żadnego sklepu nie jadę.. mam dość.... sklepy to obowiązek mojego M i niech tak się zostanie.... Mi wystarczą sklepy ogrodnicze do szczęścia

Mala_Mi 23:18, 22 gru 2012

Kurcze.. to można też klikać, że się lubi czyjś wątek... właśnie kliknęłam na twój
A teraz sprawdzę czy ktoś lubi mój.... bo jakoś na to nigdy nie patrzyłam.... hmmmmmmmm chwila prawdy za chwilkę
Juzia 23:20, 22 gru 2012

sylllwia 23:24, 22 gru 2012

fajnie że jesteś nadal z nami
KasiaWB 23:24, 22 gru 2012

Bogdziu, również dopiero przeczytałam, bo jestem ostatnio z doskoku... Cieszę się jednak, że trafiłam na dobre wiadomości niezmiernie się cieszę, że jesteś z nami, bez Ciebie to by już nie było to i ja miałam takie momenty, że chciałam zakończyć wątek.....Ściskam Ciebie ciepło oraz przesyłam najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz pomyślnego Nowego Roku, spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary i szczęścia