Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:02, 22 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, ja nie jestem osobą mocną w słowach ani zbyt wylewną , więc nie sklecę nic wspaniałego na powitanie, ale moja radość jest naprawdę szczera. Najpierw martwiłam się o Twoje zdrowie i jak przeczytałam wiadomość, że nas żegnasz, to jakoś tak nogi zrobiły mi się "miętkie". Szybciutko napisałam do Ani asc i dowiedziałam się, że wszystko OK. Nie zostawiaj nas. Też mam takie dni, że mi się nie chce nic pisać i zła jestem na siebie, że pokazałam swój dom, siebie itp. Ale ciągnie mnie tu do Was i wracam i piszę Jak się zmęczysz, to nic się nie stanie jak nam nie odpiszesz. Wiesz, że odkąd przeczytałam Twój dzisiejszy wpis śpiewam sobie "Jak miła ta nowina, mów gdzie jest ta dziecina...". Samo mi w usta weszło.

Agnieszko bardzo się wahałam bo ja jestem na ogół poważnym człowiekiem a moje decyzje są zawsze przemyślane. Nie mogę jednak nie odpowiedziec sercem na tyle serca ile od Was dostałam. Pieknie to napisałas. Bardzo Ci dziękuję , innym również.To obydwie teraz pośpiewamy ,,Jak miła to nowina...." i będą już święta. Powinnam teraz napisac do każdej osoby która tu sie wpisała , a jeszcze życzenia świąteczne powklejac. Nie wiem jak się wyrobię. Buziaki przesyłam.
dajana 21:03, 22 gru 2012

Wiedziałam Bożenko ze nas nie opuścisz!! ani my bez Ciebie ,,ani Ty bez Ogrodowiska długo nie wytrzymasz .Całuję ściskam ,i mocno tulę za powrót

Zdrowych i i szczęsliwych Świąt Bożenko,,dla Ciebie Mężusia i Twojej rodziny

[img
Gardenarium 21:09, 22 gru 2012

Bożenko, jakże się i ja cieszę, że jesteś.

Kwiatek skrętnik dla Ciebie

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 21:13, 22 gru 2012

Justyna napisał(a)
Chi chi
Dobrze, że jesteś!
Jestem właśnie po lekturze Twojego tekstu o narzędziach - najlepszy!
A wiesz czyje bajki przygowałam sobie do czytania dla dzieci podczas Świąt?
Wiesz

Justynko dzieki ze jesteś. Mój tekst o narzędziach nie był pisany do konkursu. Gdybym do niego pisała to byłoby posprzątane i przestrzegałabym wyznaczonych reguł tzn najwyżej 20 zdjec i 5 postów. Ja wszystko zrobiłam inaczej bo chodziło mi tylko o zart a nie wygraną. Jeśli Ci sie podobało to się cieszę- bardzo.Moje bajki ? już dawno ich nie pisałam i to był przypadek że wogóle zaczęłam pisac je na Ogrodowisku. Nie podchodzę do nich poważnie to też takie małe zabawki dnia codziennego , raz o tym ,raz o czymś innym. Myślę że chyba niewielu osobom się podobają bo np nie mają żadnych zgłoszeń ,,Lubie to" ale nie to jest najważniejsze. Teraz o Twoich ptaszkach bo byłam u Ciebie i widziałam że są do rozpoznania.Jedno rozjaśniłam i wychodzi mi że to chyba zieba jer bo te rudości na piersi to do niej powinny należec, również czeny łepek

a na drugim które powiększyłam jest chyba zwykła zieba -kolor piersi i jasne plamy na skrzydłach, no chyba ze aparat zmienia kolory to też mogłby byc jer ale nie wydaje mi sie.

Może teraz Mariusz bedzie chciał powiedziec swoje zdanie.
Bogdzia 21:15, 22 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Bożenko, jakże się i ja cieszę, że jesteś.

Kwiatek skrętnik dla Ciebie

Danusiu miło to słyszec. Dziękuję . Skrętnik cudny. Musiałam wrócic za tyle ciepłych , najlepszych słów. Dziekuję.
Bogdzia 21:18, 22 gru 2012

dajana napisał(a)
Wiedziałam Bożenko ze nas nie opuścisz!! ani my bez Ciebie ,,ani Ty bez Ogrodowiska długo nie wytrzymasz .Całuję ściskam ,i mocno tulę za powrót

Zdrowych i i szczęsliwych Świąt Bożenko,,dla Ciebie Mężusia i Twojej rodziny

[img

Dajanko to wcale nie było takie pewne ze wróce a raczej mało prawdopodobne ale w totka też jest małe prawdopodobieństwo a czasem ktoś wygrywa. Dziękuję Wam za miłe słowa bo tylko one mnie tu spowrotem przyciągnęły.
Gardenarium 21:18, 22 gru 2012

Właśnie polubiłam bajki i opublikowałam na swojej tablicy Zróbcie to samo. Bożenko polubienia nie są ważne, niewiele osób przywiązuje do tego wagę, ważne że tu czytamy i kochamy Twoje bajki

Instagram Ogrodowiska
Mariusz 21:21, 22 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Chi chi
Dobrze, że jesteś!
Jestem właśnie po lekturze Twojego tekstu o narzędziach - najlepszy!
A wiesz czyje bajki przygowałam sobie do czytania dla dzieci podczas Świąt?
Wiesz

Justynko dzieki ze jesteś. Mój tekst o narzędziach nie był pisany do konkursu. Gdybym do niego pisała to byłoby posprzątane i przestrzegałabym wyznaczonych reguł tzn najwyżej 20 zdjec i 5 postów. Ja wszystko zrobiłam inaczej bo chodziło mi tylko o zart a nie wygraną. Jeśli Ci sie podobało to się cieszę- bardzo.Moje bajki ? już dawno ich nie pisałam i to był przypadek że wogóle zaczęłam pisac je na Ogrodowisku. Nie podchodzę do nich poważnie to też takie małe zabawki dnia codziennego , raz o tym ,raz o czymś innym. Myślę że chyba niewielu osobom się podobają bo np nie mają żadnych zgłoszeń ,,Lubie to" ale nie to jest najważniejsze. Teraz o Twoich ptaszkach bo byłam u Ciebie i widziałam że są do rozpoznania.Jedno rozjaśniłam i wychodzi mi że to chyba zieba jer bo te rudości na piersi to do niej powinny należec, również czeny łepek

a na drugim które powiększyłam jest chyba zwykła zieba -kolor piersi i jasne plamy na skrzydłach, no chyba ze aparat zmienia kolory to też mogłby byc jer ale nie wydaje mi sie.

Może teraz Mariusz bedzie chciał powiedziec swoje zdanie.

Jesteś Hip hip hurrrra... na pierwszym zięba jer, a na drugim samczyk zięby.
Wszystkiego najlepszego w nadchodzące Święta.
gusiarz 21:23, 22 gru 2012

Bogdziu - kamień z serca - nawet nie wiesz jak się ucieszyłam!!!!!! Rózne myśli mi przychodziły do głowy - czy wszystko w porządku, czy zdrowa jesteś... Bogdziu - gębula mi się śmieje od ucha do ucha mimo, że cały dzień stałam przy kuchni i pichciłam i piekłam i dusiałm itp, itd... Baaardzo się cieszę i nie waż sietego więcej nam robić!!!! Kofam...Guś
ka1sia 21:26, 22 gru 2012

Bogdziu, dziękuję, że jesteś Nawet nie wiesz, jak się cieszę Obiecaj, że już nas nie opuścisz
Najmocniej pozdrawiam, Kasia