Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 17:29, 22 paź 2012

an_tre napisał(a)
Elu widzę, że już ostro przymierzasz się do wiosennej metamorfozy Myślę, że zyskasz poszerzając rabaty, więcej światła i pola rośliny szybko się rozrastają i zanim się obejrzysz zapragniesz znowu poszerzyć

No właśnie, na razie tylko trochę poszerzyłam, ale zdaję sobie sprawę, że sukcesywnie będę powiększać wraz z kolejnym zakupem.
Przetacznik 17:41, 22 paź 2012

Szalejesz moja droga, ale przyganiał kocioł garnkowi ja też popatrzyłam dziś i to tu to tam i poprzeszadzłam kilka roślin w myśl spontanicznych kompozycji ; )
eliza3 17:46, 22 paź 2012

Przetacznik napisał(a)
Szalejesz moja droga, ale przyganiał kocioł garnkowi ja też popatrzyłam dziś i to tu to tam i poprzeszadzłam kilka roślin w myśl spontanicznych kompozycji ; )

Pogoda taka sprzyjająca, że szkoda nie wykorzystać, więc przesadzajmy ile się da....
an_tre 18:07, 22 paź 2012

eliza3 napisał(a)

Pogoda taka sprzyjająca, że szkoda nie wykorzystać, więc przesadzajmy ile się da....
ja nie mogę w pracy wysiedzieć z myślą, ile to bym w ogrodzie zrobiła...jak wracam to zmęczenie nie pozwala mi działać, a jak odpocznę to już szarówka i nici z roboty...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 18:18, 22 paź 2012

Aniu ja jestem w dużo lepszej sytuacji, bo nie pracuję zawodowo, więc najcieplejsze godziny mogę wykorzystać w ogrodzie, a później podziwiam, lub krytykuję swoje poczynania Odkąd jestem na forum to częściej to drugie, tyle tu pięknych ogrodów
Z drugiej strony ogród to przyjemność nie kara, więc róbmy w miarę naszych możliwości i cieszmy się nawet z maleńkich poczynań, bez wyrzucania sobie, że coś nie zrobione Nie dziś to jutro
an_tre 18:26, 22 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Aniu ja jestem w dużo lepszej sytuacji, bo nie pracuję zawodowo, więc najcieplejsze godziny mogę wykorzystać w ogrodzie, a później podziwiam, lub krytykuję swoje poczynania Odkąd jestem na forum to częściej to drugie, tyle tu pięknych ogrodów
Z drugiej strony ogród to przyjemność nie kara, więc róbmy w miarę naszych możliwości i cieszmy się nawet z maleńkich poczynań, bez wyrzucania sobie, że coś nie zrobione Nie dziś to jutro
,,,i z tego założenia wychodzę, bo bym się zadręczyła, ze inni tak dużo a ja nic albo mało zrobiłam na swoich rabatach podziwiam więc innych i twój ogród Elu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 18:41, 22 paź 2012

an_tre napisał(a)

,,,i z tego założenia wychodzę, bo bym się zadręczyła, ze inni tak dużo a ja nic albo mało zrobiłam na swoich rabatach podziwiam więc innych i twój ogród Elu

Cieszmy się więc naszymi ogródkami i czerpmy z nich radość. Tak trzymać Aniu
grembosia 19:25, 22 paź 2012

Fajnie, że poszerzyłaś rabaty , będzie dużo ciekawiej.
Pozdrawiam, pracowita kobieto.
Kindzia 20:04, 22 paź 2012

eliza3 napisał(a)

No, nadrobiłam! Ale grzybowo u Ciebie Mniam

Fajnie, że zajrzałaś. No to na grzyby ! Ostatni dzwonek, chociaż muszę Ci powiedzieć, że w lesie robi się znowu sucho, więc i z grzybami będzie gorzej.

Nie mam Elciu jak! W tygodniu praca, weekendy też zajęte.
eliza3 20:14, 22 paź 2012

grembosia napisał(a)
Fajnie, że poszerzyłaś rabaty , będzie dużo ciekawiej.
Pozdrawiam, pracowita kobieto.

Na początku był tylko rząd tujek, a teraz coraz więcej trawnika zabieram na rabatki i coraz bardziej mi się to podoba, będzie bardziej kolorowo