Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 21:54, 05 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
U mnie tygrzyki tez sa gdzie tylko spojrzec . Piękne zdjęcia mu zrobiłas. Brawo.

Uczę się, cały czas próbuję, ale ptaków tak jak Ty nigdy nie uda mi się sfotografować, bo one nie chcą stać w miejscu... wiercipiętki
an_tre 22:19, 05 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Chociaż jestem porządnie przeziębiona i powinnam leżeć w łóżku, to nie mogłam się oprzeć, aby zobaczyć co słychać za oknem...
Zimowity pięknie kwitną

Uważaj na siebie Elu, wrześniowe przeziębienia lubią się ciągnąć tygodniami...
zimowity cudowne moje gdzieś się pochowały, podglądam i nic nie widzę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 22:23, 05 wrz 2012

Aniu muszę dojść do formy, aby pojechać do Kapiasów, bo jeszcze nikogo nie znam osobiście, jedyna okazja.
an_tre 22:28, 05 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Aniu muszę dojść do formy, aby pojechać do Kapiasów, bo jeszcze nikogo nie znam osobiście, jedyna okazja.
to jest faktycznie ważny powód abyś zadbała o siebie wiec szybciutko zdrowiej i życzę udanego spotkania
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 22:30, 05 wrz 2012

Cześć Elizka u mnie tygrzyków nie ma tylko same krzyżaki, ładne zdjęcie, a zimowity piękne, muszę swoje trochę zagęścić inną odmianą pozdrawiam i się kuruj Ania ma rację co do przewlekłości przeziębienia
eliza3 22:41, 05 wrz 2012

Dziękuję dziewczyny, już jest zdecydowanie lepiej .Kuruję się, kuruję. Dobranoc wskakuję do łóżka.
bogumila 12:04, 06 wrz 2012

Tarasik-śliczny...pięknie kwitną jesienne kwiaty...serdecznie pozdrawiam {odpowiedziałam u siebie}.
eliza3 12:23, 06 wrz 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Tarasik-śliczny...pięknie kwitną jesienne kwiaty...serdecznie pozdrawiam {odpowiedziałam u siebie}.

Dziękuję za szybką odpowiedź, dla Ciebie moja fuksja.

bogumila 12:27, 06 wrz 2012

eliza3 napisał(a)

Śliczna,żal ją stracić...jeżeli jest nieduża to można postawić na parapecie i czekać z nią do wiosny.
eliza3 12:34, 06 wrz 2012

bogumila_bienko napisał(a)

Śliczna,żal ją stracić...jeżeli jest nieduża to można postawić na parapecie i czekać z nią do wiosny.

Fuksja tegoroczna, młoda, ale w dużej donicy, parapet by nie wytrzymał, pozostaje podłoga...nie miała baba kłopotu kupiła sobie fuksję