Wszyscy tak się chwalą swoimi warzywnikami, aż zazdroszczę... a ja dostałam od sąsiadki dwa pomidory, wsadziłam, podlewałam i zobaczcie co wyrosło... To jest dobra zachęta, by założyć porządny warzywnik.
Piękne!!!! Ja mam szklarnie ale nie mam się czym chwalić ... Drzewa za duże porosły cienia dają za dużo i pomidory słabo dojrzewają jeszcze kilka tygodni i ja zlikwiduje i posadzce w jej miejsce hortensje i inne kwiaty! Warzywnik pożegnam na zawsze ... Ale Twoje pomidorki śliczne i do chwalenia się nadają
Piękne!!!! Ja mam szklarnie ale nie mam się czym chwalić ... Drzewa za duże porosły cienia dają za dużo i pomidory słabo dojrzewają jeszcze kilka tygodni i ja zlikwiduje i posadzce w jej miejsce hortensje i inne kwiaty! Warzywnik pożegnam na zawsze ... Ale Twoje pomidorki śliczne i do chwalenia się nadają
Aniu, Dzidko, Moniko cieszę się, że pomidorki się Wam podobają, zebrałam dzisiaj te czerwone, a resztę zostawiłam, mam nadzieję, że dojrzeją, bo słoneczko dzisiaj piękne
Oprócz pomidorów udało mi się dzisiaj sfotografować taką śliczną rusałkę pawik...
Rusałki są śliczne, bardzo fotogeniczne, a ta chyba najbardziej spotykana.