Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

dorkow0 18:08, 26 lis 2012

Witaj Kasiu... Piękny Świerk i chyba już wiele lat ma... W ogrodzie jeszcze kolory masz i róża śliczna... Gdzie tam bure kolory widzisz...?
Serdeczności...
kasik778 20:48, 26 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Kasik, wiem co to znaczą nie przespane noce przez płaczące dziecko. Moje też mi dawały jazzu. Ale bez tego żadne dziecko się nie wychowa. Życzę ci żebyś mogła się porządnie wyspać. Bo tak za dnia 'leci się z nóg'.
A jeżeli chodzi o pieski, ja też do swoich przyzwyczajam się bardzo, może aż za bardzo. Moja Misia skończyła 10 lat, oby żyła jak najdłużej.

Bożenko dzięki za pociechę, mam nadzieję, że kiedyś będę spać więcej niż teraz, bo ja muszę przespać co najmniej 6 godzin, inaczej jestem ciągle nieprzytomna

I masz rację, do psów człowiek się bardzo przyzwyczaja, w końcu to praktycznie członkowie rodziny...
kasik778 20:50, 26 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Zaglądam......piękny świerk niebieski. I tych kul masz bardzo dużo......ale projekt nasadzeń pod nimi już chyba masz
A wogóle to u mnie pracowity weekend i nadrabiam zaległości O.

Ulu wstępnie już prawie wszystko mam obmyślone, ale potrzebna ilość żurawek chyba doprowadzi mnie do ruiny

Jak tam urodziny?
kasik778 20:52, 26 lis 2012

eliza3 napisał(a)

Buro i ponuro w ogrodzie, na pocieszenie za to czekam na moje lampki na taras, ciekawa jestem bardzo efektu

To nie prawda, że buro i ponuro...róża Ci pięknie kwitnie, a zimozielone mają swój czas i pięknie zdobią ogród
My też czekamy na lampki które kupiłaś

Elizo trochę jeszcze jest kolorów róża w zeszłym roku kwitła w grudniu

lampki obfocę, oczywiście
kasik778 20:53, 26 lis 2012

irena_milek napisał(a)
pewnie, ze nie prawda, jest pięknie!!
pozdrawiam Kasiu

Dziękuję Irenko, ale będzie pięknie dopiero na wiosnę
kasik778 20:56, 26 lis 2012

asc napisał(a)

i jeszcze kilka

To jest śliczne i wcale nie bure, a balerina niebieska w szerokich spódnicach i wysoka do nieba też cudna.. ale już nie będę wszystkich fotek powtarzać...... Ciekawe ile na takeigo świetka trza by lampek kupić aby całą ubrać.. no i jak ją ubrać Ja co roku kupuję kolejne lampki bo drzewka coraz większe .. i nie chcę myśleć co będzie za kilka lat..... M lubi wieszać lampki i lubi jak świecą.... odbija sobie szaro-bure czasy komunistyczne

Aniu dzięki za balerinę te świerki są już dość wiekowe, ale robią efekt

lampek to chyba trzeba by było z 1000, w zaszłym roku ubraliśmy pseudo bonsai sosnę, bo na resztę nie starczyło lampek

ja uwielbiam lampki w ogrodzie, lubię na nie patrzeć, to mi się niezmiennie kojarzy z czasem świąt
kasik778 22:33, 26 lis 2012

Bea cieszę się, że ci się podoba
kasik778 22:34, 26 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu... Piękny Świerk i chyba już wiele lat ma... W ogrodzie jeszcze kolory masz i róża śliczna... Gdzie tam bure kolory widzisz...?
Serdeczności...

świerk jest dość wiekowy, ma ponad 15 lat, jest troszkę kolorów, ale wciąż to nie to samo co w lecie
kasik778 09:49, 27 lis 2012

Kochani moje plany ogrodowe w pełnym toku, ostatnio byłam w Obi obejrzeć ciurkadełka i widziałam takie jak ma Wieloszka, czyli trzy kule z granitu z podświetleniem ledowym, piękne...

Mam obiecane na Gwiazdkę

Poza tym dostałam długo wyczekiwany prezent - lustrzankę

Robi boskie zdjęcia

Oto efekt

Kuklik 11:35, 27 lis 2012

Dawno nie pisałam, ale cały czas zaglądam
Przepiękne zdjęcie, ogromne oczy... też chcę lustrzankę...