Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

alinak 17:54, 27 lis 2012

no to teraz Kasiu częściej będziesz sięgać po aparacik . nowe cieszy . te zmiany mam nadzieje nie dotyczą przesadzania tych pięknych drzew , tylko rabat pod nimi . czy rzeczywiście przesądziłaś o żurawkach , jest tyle pięknych roślin i o niebo tańszych . po co powielać , szukaj oryginalnych rozwiązań . i nie porównuj swojego ogrodu z Sylwii czy kogoś innego . twój jest tak samo urokliwy , tylko inny musisz zmienić nastawienie .
ka1sia 18:24, 27 lis 2012

Dawno nie pisalam, ale podczytuję jak tylko czas pozwala
Ale dzisiaj muszę ślad zostawić, bo mnie urzekły te wielkie oczyska Piękny chłopczyk
Chyba muszę napisać do Mikołaja, też mi się marzy lustrzanka Pozdrawiam Kasiu
kasik778 18:38, 27 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Kochani moje plany ogrodowe w pełnym toku, ostatnio byłam w Obi obejrzeć ciurkadełka i widziałam takie jak ma Wieloszka, czyli trzy kule z granitu z podświetleniem ledowym, piękne...

Mam obiecane na Gwiazdkę

Poza tym dostałam długo wyczekiwany prezent - lustrzankę

Robi boskie zdjęcia

Oto efekt

gratuluję nowych nabytków, ale ten mały człowieczek jednak robi największe wrażenie pozdrawiam Kasiu!

Irenko dziękuję, tak to jest, że mój szkrabik wychodzi wdzięcznie na zdjęciach, w przeciwieństwie do mamy czy taty
kasik778 18:45, 27 lis 2012

alinak napisał(a)
no to teraz Kasiu częściej będziesz sięgać po aparacik . nowe cieszy . te zmiany mam nadzieje nie dotyczą przesadzania tych pięknych drzew , tylko rabat pod nimi . czy rzeczywiście przesądziłaś o żurawkach , jest tyle pięknych roślin i o niebo tańszych . po co powielać , szukaj oryginalnych rozwiązań . i nie porównuj swojego ogrodu z Sylwii czy kogoś innego . twój jest tak samo urokliwy , tylko inny musisz zmienić nastawienie .

Alinko drzew nie przesadzam, za duże inaczej pewnie i z nimi coś bym próbowała zrobić, ciężko zatrzymać to szaleństwo...

żurawki są wściekle drogie, żeby osiągnąć zamierzony efekt trzeba kilkudziesięciu sztuk, a wiadomo ile to kosztuje... żurawek mam tylko kilka sztuk jednego rodzaju i chciałabym coś dokupić, bo podobają mi się nowe odmiany, ale będę szukać ciekawych pomysłów, na pewno postaram się nie kopiować ślepo innych ogrodów, choć zauważyłam, że odkąd tu jestem cały czas porównuję swój ogród z innymi, z reguły porównanie wychodzi na niekorzyść mojego... ale staram się być rozsądna dziękuję Alinko za twój wpis, dał mi do myślenia...

kasik778 18:47, 27 lis 2012

ka1sia napisał(a)
Dawno nie pisalam, ale podczytuję jak tylko czas pozwala
Ale dzisiaj muszę ślad zostawić, bo mnie urzekły te wielkie oczyska Piękny chłopczyk
Chyba muszę napisać do Mikołaja, też mi się marzy lustrzanka Pozdrawiam Kasiu

Kasiu dziękuję, ja też nie mam kiedy pisać regularnie, choć uwielbiam to forum

Pisz do Mikołaja, kto wie? może przyniesie jakiś fajny aparat
aga_k 19:32, 27 lis 2012

U Ciebie też plany wiosenne może to dobrze, że idzie zima, jest troszkę więcej czasu na przemyślenia, zdjęcia maluszka cudne, prawdziwy model z niego Pozdrawiam
JulkAd 19:35, 27 lis 2012

Kasiu na chwilkę tylko przybiegłam pomachać Ci i miłego tygodnia zyczyć...aparat musi byc ekstra, ale Synuś i tak przebija wszystko
Kindzia 09:11, 28 lis 2012

Ale Psotnik do Ciebie podobny! Piękne zdjęcia Ci wychodzą.
Kolory masz piękne w ogrodzie, nie możesz narzekać
Miłego dnia Kasiu
kasik778 09:34, 28 lis 2012

aga_k napisał(a)
U Ciebie też plany wiosenne może to dobrze, że idzie zima, jest troszkę więcej czasu na przemyślenia, zdjęcia maluszka cudne, prawdziwy model z niego Pozdrawiam

Oj model z niego jest niezły i uwielbia pozować do zdjęć

Ja mam tyle planów i pomysłów, ze w końcu się okaże, że zima jest za krótka na planowanie
kasik778 09:34, 28 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu na chwilkę tylko przybiegłam pomachać Ci i miłego tygodnia zyczyć...aparat musi byc ekstra, ale Synuś i tak przebija wszystko

Julka dziękuję, szkrabik najładniej wychodzi na fotkach, to prawda