Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

baraga1904 13:12, 28 lis 2012

kasik778 napisał(a)

...jak wszystko podrosnie będziesz miała fajnie...szopy, komórki, kurniki...takie niestety uroki sasiedztwa....choc nie zawsze...

ja mam dużo takich perełek , cóż planuję jak najbardziej się osłonić, zwłaszcza komórkę od sąsiada muszę jakoś usunąć z pola widzenia, ale tu już plany są... posadzę serby, oczywiście

...serby - najlepszy pomysł na osłoniecie...w projekcie mam jeszcze choiny kanadyjskie i tuje szmaragdy - także na wiosne szykuję szpaler z iglatych w tym samym celu - osłonięcie od sąsiedztwa ale i od zachodnich wiatrów... niestety - ze wzgledu na wielkośc działki potrzebuję sporo drzew..
Milka 13:13, 28 lis 2012

Super fotki, zachwycam się i ogrodem i psiakami!
kasik778 13:14, 28 lis 2012

baraga1904 napisał(a)

...jak wszystko podrosnie będziesz miała fajnie...szopy, komórki, kurniki...takie niestety uroki sasiedztwa....choc nie zawsze...

ja mam dużo takich perełek , cóż planuję jak najbardziej się osłonić, zwłaszcza komórkę od sąsiada muszę jakoś usunąć z pola widzenia, ale tu już plany są... posadzę serby, oczywiście

...serby - najlepszy pomysł na osłoniecie...w projekcie mam jeszcze choiny kanadyjskie i tuje szmaragdy - także na wiosne szykuję szpaler z iglatych w tym samym celu - osłonięcie od sąsiedztwa ale i od zachodnich wiatrów... niestety - ze wzgledu na wielkośc działki potrzebuję sporo drzew..

Bożenko ja już nie mogę się doczekać jak zaczniesz działać, coś mam przeczucie, że twój ogród będzie jednym z najpiękniejszych na forum
kasik778 13:16, 28 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko dziękuję bardzo, u mnie tylko jedna psinka chce pozować, druga nie lubi aparatu, czmycha jak tylko próbuję ją uwiecznić
popcorn 13:20, 28 lis 2012

Kasiu pozdrawiam!
Uśmiałam się z psa uciekającego przed aparatem Pies moich Rodziców ucieka jak widzi ich razem - widocznie kąpanie albo wizyta u weterynarza się szykuje
Milka 14:57, 28 lis 2012

kasik778 napisał(a)

Irenko dziękuję bardzo, u mnie tylko jedna psinka chce pozować, druga nie lubi aparatu, czmycha jak tylko próbuję ją uwiecznić

dobre, u mnie też tylko Pucek dostojnie pozuje!
MilenaP 22:17, 28 lis 2012

Dziewczyny, ale psiary z Was Ze mnie też od paru dni błąka się u mnie jedna ruda psina bieda smutna i zdystansowana chodzi mi po głowie co z nią zrobić. Byłam już nawet na stronie schroniska..
MilenaP 22:22, 28 lis 2012

Kasiu widziałam Twego małego dżentelmena i psinki co tu pisać - cudny on i cudne one
ewa004 12:32, 30 lis 2012

Kasiu pozdrawiam cię serdecznie
Synuś śliczny ,a te oczy.......... oj będą dziewczyny miały z niego pociechę
ogród Kasiu piękny a zdjęcia twojego psiaka cudowne
eliza3 12:49, 30 lis 2012

Kasiu, wszystkie zdjęcia obejrzałam i widzę , że masz nową pasję... Ogród i aparat to zgrana para, więc będą cudne zdjęcia. Oj, będzie się działo wiosną Pozdrawiam, życzę udanego weekendu.