Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

kasik778 18:37, 05 gru 2012

Aniu nie wypalaj się za szybko, zbyt lubię cię odwiedzać wirtualnie przepis wrzucę w najbliższej wolnej chwili, nauka gotowania to bardzo przydatna rzecz, ja nie mam kiedy teraz gotować, co nie zmienia faktu, że uwielbiam pichcić, zwłaszcza kuchnia włoska i grecka jest bliska mojemu sercu

Martek dzięki za wizytę

Adom 1206 też witam

Elizo pozdrawiam jak zawsze

Bożenko dziękuję mi też się podoba taka prostota
kasik778 18:46, 05 gru 2012

i jeszcze kilka fotek światełkowych, nie umiem robić zdjęć w nocy;D

baraga1904 20:30, 05 gru 2012

....witaj Kasieńko...
...wiankowo u Ciebie i już iluminacje świtlne pokazujesz... ja czekam jeszcze ze swoimi... wpadam z pozdrowieniami....
Kindzia 08:33, 06 gru 2012

Ale ładnie My chyba jeszcze nie dojrzejemy w tym roku na kompleksowe oświetlenie domu. Trzeba by na drabinę wielgachną wleźć i co? Znowu zaraz w styczniu ściągać? Zostawić na stałe? Przecież to nie knajpa. I takim sposobem zastanawiamy się ciągle, a czas leci. Dekorujemy tylko balkon i wykusz światełkami
Milka 13:35, 06 gru 2012

Kasiu, pięknie świecą...juz tak świętami zawiało!!
Celina 17:53, 06 gru 2012

kasik778 napisał(a)

A to moja Luna- z nieodłącznym atrybutem każdego psa-patykiem oczywiście

Ja też jestem zwierzęciara 15 lat miał nasz jamniorek, rudy Filip, ale od roku już go nie ma
Nie chcę na razie następnego psa. Jeszcze mi się łezka w oku kręci, jak sobie przypomnę

ja też nie wiem czy bym się szybko zdecydowała na kolejnego psa...

jednak tyle lat mieć psinkę, to człowiek traktuje jak członka rodziny

Witaj Kasiu

Trafiłam do Ciebie i sobie podczytuję. Zatrzymałam sie na tej fotce i wpisie.
Doskonale wiem jak to jest .Moja Gama już z nami nie mieszka. Biega po niebiańskich łakach.
Przez lata kiedy była ze mną ,była czlonkiem rodziny! Nikt jej nie zastapi
W ogrodzie masz kwiaty i krzewy które lubię .Lilie i liliowce to moje milości.Budleje mam nową Jeszcze nie miała okazji pokazać na co ją stać,ale liczę na przyszły sezon.
Pozdrawiam, zajrzę do Ciebie na pewno
ka1sia 18:38, 06 gru 2012

Coraz bliżej święta, coraz bliżej... Kasiu, ale fajnie z tymi światełkami, pozdrawiam mikołajkowo
Urszulla 18:42, 06 gru 2012

kasik778 napisał(a)
Witam wszystkich i id razu dodaję zdjęcia światełek na tarasie, mój M się zmobilizował i zawiesił lampki, na szczęście wszystkie świecą

Czy te światełka kupiłaś w tym roku czy wcześniej. Poszukuję z białymi kabelkami i takie właśnie zwisające małe diody, któe świeca cały czas. Jak w marketach. Możesz jakieś namiary podać?
beta 08:16, 07 gru 2012

Hej Kasiu

zaglądam

u Ciebie święta na całego światełka, wianki super

moje światełka wiszą przez cały rok, nie ściągaliśmy ich, ciekawa jestem czy odpalą bardzo podobne do Waszych

pozdrawiam
EPODLAS 19:46, 08 gru 2012

Kasiu, nastrój świąteczny u ciebie już jest. Wieczorem ślicznie wyglądają takie światełka. A Święta już tuż, tuż. Ja dzisiaj kończyłam porządki, szafki w kuchni wysprzątane super.