Kasik, z dwa lata temu szukałam kwiata, który widziałam w "Gotowych na wszystko" i wpadłam właśnie na kamasję -kwitnie na biało lub niebiesko, liście ciut jak u liliowców, wpisz w gooogle to sobie zobaczysz. Kupiłam nasiona na all, ale wzeszło coś innego. Niedawno noemi mi odpowiedziała, że te kwiaty to prawdopodobnie agapanty i teraz i jedno i drugie chcę u siebie
Kasik, nie ukrywam, że nie zainteresował mnie świerk, tylko pies.
Czy to mieszkanic, czy tylko może gość z wizytą u Ciebie?
eve
witaj Ewo piesek mój wabi się Hera i jest owczarkiem niemieckim
(z ciebie to rzeczywiście nocny marek)
jeszcze sie nie połozyłam
Możesz trochę napisać, podzielić sie swoim doświadczeniem odnośnie oraganizacji ogrodu posiadając psa. Ja mam dwa - owczarka niemieckiego i labradora. Chciałabym poznać ogrody innych pokazane pod katem tego jak są zaprojektowane ze względu na zwierzęta, które razem z nami mieszkają.
Pzdr.eve
Kasik, z dwa lata temu szukałam kwiata, który widziałam w "Gotowych na wszystko" i wpadłam właśnie na kamasję -kwitnie na biało lub niebiesko, liście ciut jak u liliowców, wpisz w gooogle to sobie zobaczysz. Kupiłam nasiona na all, ale wzeszło coś innego. Niedawno noemi mi odpowiedziała, że te kwiaty to prawdopodobnie agapanty i teraz i jedno i drugie chcę u siebie
agapanty to znam i podziwiam
kamasję zaraz obejrzę
Kasia, agapanty dostaniesz u Żurka w Świerklańcu za 70 zł. W moim wątku z relacją z wakacji w Danii znajdziesz zdjęcia, jak one wyglądają w dużej masie Cud, miód. Chyba się skuszę