Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 23:50, 06 wrz 2012

viva napisał(a)
Aniu, pocztową..... na sto słoiczków nie mam miejsca w zamrażarce....

o matuchno aż tak dużo? a jak się skrzynkę opróżnia?
viva 23:57, 06 wrz 2012

Aniu, chyba chodzi o wiadomości z ogrodowiska, dostaje informację, ze wiadomość nie moze być wysłana, bo skrzynka odbiorcy przepełniona.
Wyślę jescze raz rano, pa
monteverde 00:03, 07 wrz 2012

Oki, już zgłosiłam do Ronina
barbara_kraj... 00:24, 07 wrz 2012

Ho, ho, ho! Ciekawa jestem ile odmian róż już posiadasz? Te ostatnio nabyte ciekawy kolor mają
monteverde 00:28, 07 wrz 2012

Musiałabym policzyć Basiu
barbara_kraj... 01:09, 07 wrz 2012

Tak koło 50 będzie? A może więcej nawet!
monteverde 01:17, 07 wrz 2012

nie no skądże tyle nie ma
finka 09:13, 07 wrz 2012

monteverde napisał(a)
skończyłam podlewanie o 21.00, przytargałam potem z pod folii michę pomidorów, jeszcze jedna taka micha i pomidory się już skończą zostanie w folii sama papryka także jutro znowu robótka mnie czeka
A teraz przyjemna sprawa dzisiaj o 17.00 dostarczono mi 2 krzaki róży Briosa, śliczna byłam na ogrodzie dopiero jak wróciłam zrobiłam im zdjęcia

Aniu, świetnie zniosły transport...a szły 48 h z tego co widzę. Jak na róże rabatowe jestem zaskoczona ich zapachem

Co do pomidorów ja już nie daję rady ich jeść a przerabiać nie mam czasu. Codziennie też zbieram miseczkę koktajlowych i jeszcze tym jakoś daję radę, bo to taka przekąska w ciągu dnia zamiast różnych innych umilaczy podniebienia z zawartością cukrów prostych

A czy ktoś może potrzebuje ogórki ???
Megi 11:01, 07 wrz 2012

Anka, róże wymiatają, jak tak dalej będziesz kusić zdjęciami, to ja się w końcu złamię i mimo zarzekania się, że w moim ogrodzie nie będzie róż, chyba jednak.... a może jednak nie
monteverde 14:54, 07 wrz 2012

finka napisał(a)

skończyłam podlewanie o 21.00, przytargałam potem z pod folii michę pomidorów, jeszcze jedna taka micha i pomidory się już skończą zostanie w folii sama papryka także jutro znowu robótka mnie czeka
A teraz przyjemna sprawa dzisiaj o 17.00 dostarczono mi 2 krzaki róży Briosa, śliczna byłam na ogrodzie dopiero jak wróciłam zrobiłam im zdjęcia

Aniu, świetnie zniosły transport...a szły 48 h z tego co widzę. Jak na róże rabatowe jestem zaskoczona ich zapachem

Co do pomidorów ja już nie daję rady ich jeść a przerabiać nie mam czasu. Codziennie też zbieram miseczkę koktajlowych i jeszcze tym jakoś daję radę, bo to taka przekąska w ciągu dnia zamiast różnych innych umilaczy podniebienia z zawartością cukrów prostych

A czy ktoś może potrzebuje ogórki ???

Marta jeszcze raz bardzo dziękuję za przesylkę a czy nie masz jakieś babci lub cioci co by Tobie te pomidory przerobiła?, a może sprzedawaj w punkcie, ludzie zapewne wolą takie nie pryskane