Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 19:29, 29 gru 2012

anula_wn napisał(a)
Aniu, taka pora roku..ja też chorwałam, ale jak się wybiega rano w kapciach na mróz.... i w szlafroku tylko.....
najważniejsze abyś się wygrzała !

Wygrzewam się Anulka ile mogę, ale wiesz oskrzela potrzebują czasu będzie dobrze tylko strasznie słaba jestem
monteverde 19:31, 29 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Jak usiadłaś przed komputerem to na pewno już ciutkę lepiej się czujesz, więc się cieszę
Hippeastrum śliczne, nawet z czerwonym dodatkiem
Pozdrawiam

na jednej łodydze ma 5 kwiatów wszystkie już rozkwitły a teraz zaczyna 2- ga łodyga pokazywać pąki dzięki Ewelinko, trochę lepiej, chociaż to siedzenie to tak po godzince, ale będzie dobrze buziole dla dzieciaków
monteverde 19:33, 29 gru 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, hej! Cieszę się, że wracasz do zdrowia!
Ja byłam tydzień u córki i ogromne mam zaległości, zupełnie nie wiedziałam, że dopadło Cię choróbsko. Zdrowiej i dbaj o siebie!
Pozdrówka cieplutkie

Basiu to święta były wspaniałe a ja już czekam na wiosnę i wszystko będzie dobrze również pozdrawiam
Bogdzia 19:47, 29 gru 2012

No paskudnie się załatwiłas , ale lecz się i wychodz z tego choróbska jak najszybciej. Podobno bardzo dużo ludzi choruje.Pozdrawiam Aniu.
jotka 19:52, 29 gru 2012

Aniu, zdrówka życzę w dalszym ciągu, abyś w nowy rok weszła w dobrej kondycji, pełna energii
monteverde 19:56, 29 gru 2012

jotka napisał(a)
Aniu, zdrówka życzę w dalszym ciągu, abyś w nowy rok weszła w dobrej kondycji, pełna energii

dziękuję Jolu muszę, bo wiosna idziedla Ciebie zaglądający do stołówki dzięcioł
eliza3 20:58, 29 gru 2012

Aniu, serdecznie pozdrawiam, bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i życzę Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Przede wszystkim dużo zdrowia, dużo uśmiechu i pogody ducha i samych sukcesów w życiu osobistym.
monteverde 21:00, 29 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Aniu, serdecznie pozdrawiam, bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i życzę Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Przede wszystkim dużo zdrowia, dużo uśmiechu i pogody ducha i samych sukcesów w życiu osobistym.

Dzięki Elizko
noemi 21:17, 29 gru 2012

Oj Aniu czytam, że choroba Cię dopadła , zdrowia życzę ... tylko wykuruj się proszę dobrze, żeby nie wracało ...bo wiosna tuż tuż ... u nas tak ciepło , że ciężko uwierzyć, że jeszcze stycznia nie ma ... ale dzień już dłuższy , co raz lepiej .... byle do wiosny

buziaki

p.s. bardzo ładny avatarek ... wiem , że jest już od dawna , ale bardzo mi się podoba
monteverde 21:19, 29 gru 2012

noemi napisał(a)
Oj Aniu czytam, że choroba Cię dopadła , zdrowia życzę ... tylko wykuruj się proszę dobrze, żeby nie wracało ...bo wiosna tuż tuż ... u nas tak ciepło , że ciężko uwierzyć, że jeszcze stycznia nie ma ... ale dzień już dłuższy , co raz lepiej .... byle do wiosny

buziaki

p.s. bardzo ładny avatarek ... wiem , że jest już od dawna , ale bardzo mi się podoba

Dzięki Madziu zawsze powtarzam, jak zimę przeżyję , to cały rok żyć będę mam nadzieję, że szybko wiosna przyjdzie