Twoje przygotowania do świątecznego łasuchowania mnie zawsze wprawiają w osłupienie! Może, gdybym miała tylu stołowników, to tez bym się przy garach uwijała, a że moi już z gniazda wyfrunęli, sami sobie radzą ze stołówką, a ja przy okazji u nich podziobię. Na śniadanie wielkanocne -skromnie jajeczko, kiełbasa, ciasta. I tak za dużo w pasie się zrobiło przez zimę. Miłego dnia.
Ania to obie wczoraj byłyśmy w Lidlu Ja tyż kupiłam taki koszyk Kuba do niego wlazł a ja mało nie pękłam ze śmiechu jak nie mógł z niego wyjść
Aniu zobacz co dzisiaj odkrylam
Aniu dzięki Tobie wiem jakie kupić nożyce do ciecia bukszpanów bo nie miałam pojęcia Przygotowania świąteczne jak widzę ten boczek na pewno pyszny teraz jestem głodna No i jak tu przeżyć do świąt Choć tu nie ma takiej tradycji w niektórych polskich domach szykują takie jadło palce lizać ale nie u mnie nie lubię kuchni dobra wymówka Coś tam troszkę uszykuje na śniadanie i tak w niedziele pracuje to co to za święto To nie to samo co w Polsce lany poniedziałek tu nikt nie wie o czym mowie bo to taka zbieranina z całego świata to co się dziwić pozdrawiam prześlij troszkę pasztetu jak już mięso ostygnie i go upieczesz
Aniu kwiatki,kwiatki a sniegiem sie nie martw,zaraz stopnieje