Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 19:05, 08 lut 2015

admete 19:06, 08 lut 2015

Pozdrawiam
butterfly 19:07, 08 lut 2015

Hej admete
łączę się w bólu - je tez mam urwisa, który upodobał sobie jedną rabatę - już chyba 6 x zasypywałam dół obok miskantów... ale i tak mam zamiar je przesadzac wiosna to bede mieć wzruszoną ziemię

Piekne masz te łuki w ogrodzie, linie rabat
Karol99 19:10, 08 lut 2015

Piękne widoczki, bajkowo
Gardener27 19:31, 08 lut 2015

admete napisał(a)

Hej Agnieszko

Widzę że mamy podobną aurę za oknem Na przemian słońce, zamieć i opady śniegu Te kuleczki a la styropianowe bardzo mi się podobają Też takie mam
Siałaś już coś w domu ? Wczoraj byłem na zakupach i przeglądałem asortyment nasienny na wieszakach Zobaczyłem tytoń ozdobny i od razu pomyślałem o Tobie Będzie w tym roku też u Ciebie ?
Wpadły mi w oko gliniane donice i wszystko wskazuje na to że się na nie skuszę Lawenda francuska będzie się w nich pięknie prezentować Ech ... niech ta zima już się wynosi

Pozdrawiam
dominika_ 19:51, 08 lut 2015

U mnie nadal sypie, grabie i gumiaki w odstawkę- śniegowce w akcji
admete 07:45, 09 lut 2015

butterfly napisał(a)
Hej admete
łączę się w bólu - je tez mam urwisa, który upodobał sobie jedną rabatę - już chyba 6 x zasypywałam dół obok miskantów... ale i tak mam zamiar je przesadzac wiosna to bede mieć wzruszoną ziemię

O rany .
Ja aż się boję nowego sezonu .
A najbardziej wychodzących cebulek .

Wczoraj się najadłam o niego niezłego stracha .
Poszłam wieczorem na spacer, a ta pierdoła w pewnym momencie z całym impetem wyrwała za 2 sarnami. Wyleciała mi smycz z reki, a mam taką 8 metrową automatyczną, pobiegł przez kawał łąki w las.
Stałam 15 minut wołając go i już sobie wyobrażałam że smycz zahaczyła się o krzaki, albo dzikie jezyny i że pies nie może się ruszyć .
Miałam już wizję chodzenia po lesie - gdzie raz ciemno, dwa zimno, trzy wieje tak mocno że zawiewający śnieg przysłania wszystko i zagłusza wszystko - nawet bym nie mogła nasłuchiwać czy ten pies gdzieś nie wyje .

Miał szczęście że wrócił i nie utknął w lesie.
Juz miałam iść po latarkę i szukać sama na brzegu lasu, bo w głąb musiałabym iść z J, a do tego trzeba by było zorganizować kogoś do dzieci.....

Piekne masz te łuki w ogrodzie, linie rabat

Dzięki
admete 07:45, 09 lut 2015

Karol99 napisał(a)
Piękne widoczki, bajkowo

Dziękuję
admete 07:49, 09 lut 2015

Gardener27 napisał(a)

Hej Agnieszko

Widzę że mamy podobną aurę za oknem Na przemian słońce, zamieć i opady śniegu Te kuleczki a la styropianowe bardzo mi się podobają Też takie mam

Czarownicujące są zgadzam się

Siałaś już coś w domu ? Wczoraj byłem na zakupach i przeglądałem asortyment nasienny na wieszakach

Jeszcze nie, ale już przeglądam hahahahahahaha.
Kupiłam 2 opakowania groszku pachnącego - ale miksy.
Znalazłam w necie jednokolorowe i takie sobie jeszcze kupię .

Zobaczyłem tytoń ozdobny i od razu pomyślałem o Tobie Będzie w tym roku też u Ciebie ?

Wysieję nasionka które zebrałam, ale nie będe już ich sadzić pod oknem - może pod lasem wśród świerków - zobaczę. Ciekawa jestem czy pod oknem same mi się nie zasiały - przecież krzaki były takie wielkie i tyle nasion się z nich wysypało że hej

Wpadły mi w oko gliniane donice i wszystko wskazuje na to że się na nie skuszę Lawenda francuska będzie się w nich pięknie prezentować Ech ... niech ta zima już się wynosi

Pozdrawiam

Oj glinianymi donicami mnie zainteresowałeś , ja tez koniecznie chcę powiększyć moją doniczkową zewnętrzną kolekcję

Pozdrawiam
admete 07:50, 09 lut 2015

dominika_ napisał(a)
U mnie nadal sypie, grabie i gumiaki w odstawkę- śniegowce w akcji

Dokładnie hahahahahahaha