Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

dominika_ 07:38, 20 lut 2015

Tak właśnie myślałam bo jak przeglądałam Twój wątek to mnie dziwiło, że tak piękne roślinki znalazłaś w okolicy do W-wy troszkę za daleko żeby jeździć
Karol99 08:46, 20 lut 2015

A mi się doniczki podobają
admete 07:45, 21 lut 2015

dominika_ napisał(a)
Tak właśnie myślałam bo jak przeglądałam Twój wątek to mnie dziwiło, że tak piękne roślinki znalazłaś w okolicy do W-wy troszkę za daleko żeby jeździć

U nas niestety można utrafić tylko pojedyncze sztuki .
Szkoda że mamy taki kiepski wybór
admete 07:46, 21 lut 2015

Karol99 napisał(a)
A mi się doniczki podobają

Doniczki dziękują
AlKa 11:05, 21 lut 2015

Jest jeszcze ogrodniczy jakos jak sie na Miedzianą Górę jedzie. Nie wiem dokładnie co to za ulica, bo nie znam za dobrze Kielc. Wybór lepszy niż w Kostomłotach i ceny też przystępniejsze. Kupowałam tam rh, które pieknie zakwitły u mnie nawet jjesienia drugi raz i oprze się mają po zimie.
nicol21 10:52, 22 lut 2015

Te żółte łubiny będą mega fajne!! Donice też super, ale najbardziej podobają mi się te najwyższe w ostatnim rzędzie - takie jakby złotawo-niebieskawe A o żadnym drzewku na nózce nie myślałaś żeby je tam wsadzić? Ostrokrew, bukszpan albo oliwka?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 14:45, 22 lut 2015

AlKa napisał(a)
Jest jeszcze ogrodniczy jakos jak sie na Miedzianą Górę jedzie. Nie wiem dokładnie co to za ulica, bo nie znam za dobrze Kielc. Wybór lepszy niż w Kostomłotach i ceny też przystępniejsze. Kupowałam tam rh, które pieknie zakwitły u mnie nawet jjesienia drugi raz i oprze się mają po zimie.

Faktycznie jest coś takiego .
Ale mnie tam nie po drodze i nigdy tam nie dotarłam
admete 14:46, 22 lut 2015

nicol21 napisał(a)
Te żółte łubiny będą mega fajne!! Donice też super, ale najbardziej podobają mi się te najwyższe w ostatnim rzędzie - takie jakby złotawo-niebieskawe A o żadnym drzewku na nózce nie myślałaś żeby je tam wsadzić? Ostrokrew, bukszpan albo oliwka?

Te wysokie są z tikeja , mam do nich jeszcze dwie mniejsze .

A wiesz że to dobry pomysł z czymś na nóżce??? - na bank kupię!!!!
admete 14:49, 22 lut 2015

Taką wiosnę przedwczoraj znalazłam na spacerze

a dziś na dworze też prawdziwie wiosennie .
A u nas na działce śnieg hahahahahahahaha
Joaska 13:57, 23 lut 2015

Aga no i pozazdrościłam Ci żółtego łubinu ..... ale jak nie kupić skoro ... wchodzisz do sklepu, patrzysz .... roślinki .... no wiadomo, że się tam od razu kieruję, no i na pierwszy rzut oka co widzę .....żółty łubin ... no jak nie kupić... no jak ... nie dało się ... kupiłam ..... i będę łączyła z błękitną ostróżką i mieczykami białymi ... zobaczę jak to wyjdzie oczywiście w ilościach iście ogrodowiskowych 10/10/10 ... powinno być ok