Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 07:36, 18 kwi 2015

Wczoraj znalazłam na all nasionka byliny którą bardzo chciałam u siebie mieć.
Będę mieć 30 prób/nasionek żeby taką roslinkę u siebie mieć
dzięgiel ozdobny

http://images7.fotosik.pl/1559/0b65e190382eef3d.jpg

Chcę ją posadzić pod las, w zestawieniu z anabelkami
tutaj zdjęcie z O w którym jestem zakochana i mam nadzieję mieć takie ze swojego ogrodu

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/43/438806/original.JPG
Zielona 09:17, 18 kwi 2015

Aguś, piszesz o roślinkach od Pana Trawki. Wiesz... słyszałam, że od kiedy reklamujemy Go na forum, ma takie obroty, że dzieli sadzonki na bardzo małe, bo... zamówienia i tak spływają
dominika_ 10:53, 18 kwi 2015

Czytam u Ciebie o deszczu a u mnie ani kropli nie było i latam z wężem
Mathildis 13:29, 18 kwi 2015

fajnie się komponuje ten dzięgiel z hortensjami... znów wpisałam na listę pomysłów, których jest już naprawdę wiele - tylko z realizacją gorzej
admete 13:37, 18 kwi 2015

Zielona napisał(a)
Aguś, piszesz o roślinkach od Pana Trawki. Wiesz... słyszałam, że od kiedy reklamujemy Go na forum, ma takie obroty, że dzieli sadzonki na bardzo małe, bo... zamówienia i tak spływają

Ano widzisz .
Powinien po dwie torebeczki w takim razie dać hahahahahaha - następnym razem jak go spotkam się o nie upomnę
admete 13:38, 18 kwi 2015

dominika_ napisał(a)
Czytam u Ciebie o deszczu a u mnie ani kropli nie było i latam z wężem

A dziś śnieg popadał - co za pogoda .
Mnie szczególnie martwi bo dziś idziemy na wesele a ja kreację mam iście wiosenną
admete 13:39, 18 kwi 2015

Mathildis napisał(a)
fajnie się komponuje ten dzięgiel z hortensjami... znów wpisałam na listę pomysłów, których jest już naprawdę wiele - tylko z realizacją gorzej

fajnie fajnie nie????
Mam nadzieję że uda mi się coś z tych nasionek wyhodować
dominika_ 15:10, 18 kwi 2015

Kościół przetrzymasz a na sali będzie ciepło, lampka szampana na przywitaniu i już lepiej U mnie pierw grad później śnieg a teraz słoneczko.
Udanej imprezy
ZielonaAnia75 18:22, 18 kwi 2015

admete napisał(a)
Wczoraj znalazłam na all nasionka byliny którą bardzo chciałam u siebie mieć.
Będę mieć 30 prób/nasionek żeby taką roslinkę u siebie mieć
dzięgiel ozdobny

http://images7.fotosik.pl/1559/0b65e190382eef3d.jpg

Chcę ją posadzić pod las, w zestawieniu z anabelkami
tutaj zdjęcie z O w którym jestem zakochana i mam nadzieję mieć takie ze swojego ogrodu

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/43/438806/original.JPG

Aga, piękne to zestawienie, zrób takie to będziemy podziwiać je u Ciebie. No naprawdę piękne...
Baw się dobrze na weselichu!!!
Joaska 18:34, 18 kwi 2015

admete napisał(a)

Asiu mój zapł minął w domu jak zaczęłam rozpakowywać zakupy i szukałam ich w tych plastikowych woreczkach hahahahahahaha.
Mam nadzieję że chociaż są dobrej jakości i urosną - pisze o zakupach u pana trawki , bo wczoraj sadziłam byliny i one aż chciały rozsadzić korzeniami doniczki - naprawdę ładne okazy kupiłam u Pani

u mnie od kilku dni zwożą rośliny do tej "szkółki" najbliżej mnie która w zeszłym roku miała same kwiaty balkonowe - cieakawa jestem co mają bo jeszcze tam nie podjechałam, ale widze krzewy, iglaki i jakieś drzewa .

Musimy się umówić na rundkę po ogrodniczych

A to w tej z tymi szklarniami koło Ciebie to nie byłam, byłam tam dalej za górką..
jestem za objazdem, wybieram się do szkółki BOR za Jędrzejowem, tylko nie wiem czy przyszły weekend czy kolejny, bo tam planuję się obkupić więc zapraszam na wyjazd Na targach pytałam o drzewa i mają prawie wszystko co bym chciała, tylko muszę jakąś listę zrobić, bo nie mogę sobie pozwolić na szaleństwo bo by budżet ogrodowy (którego de facto nie ma) nie wytrzymał.
Jak na razie robię przód z tego co już mam u siebie i fajnie to jest, idę na tył domu pakuje doniczki i fru sadzę