Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 20:39, 11 kwi 2015

Mięty o cudownych owocowych zapachach

admete 20:39, 11 kwi 2015

żuraweczki i moje łubiny

Gardener27 20:56, 11 kwi 2015

Zupełnie zapomniałem o tych targach W tamtym roku nie byłem z nich zadowolony ale mówisz że w tym dużo lepiej Łupy widzę udane W ubiegłym roku też kupiłem u tego Pana miskanty ML w takich plastikowych woreczkach Pięknie rosły ale cenę miały zabójczą Teraz trawy kupuję tylko na trawki.pl

Pozdrawiam
Mathildis 21:30, 11 kwi 2015

Piękne zakupy...
gdzie nie zajrzę tyle się dzieje... czas zakasać rękawy i też troszkę w ogrodzie podziałać
ZielonaAnia75 22:42, 11 kwi 2015

No to zakupy widzę się udały Ja dziś byłam na targach i też poszalałam Mnóstwo ludzi do tego war z nieba, świetna zabawa. Czekam już targów za rok
admete 07:57, 12 kwi 2015

Gardener27 napisał(a)
Zupełnie zapomniałem o tych targach W tamtym roku nie byłem z nich zadowolony ale mówisz że w tym dużo lepiej Łupy widzę udane W ubiegłym roku też kupiłem u tego Pana miskanty ML w takich plastikowych woreczkach Pięknie rosły ale cenę miały zabójczą Teraz trawy kupuję tylko na trawki.pl

Pozdrawiam

Ceny niestety zabójcze , wczoraj z tego woreczka wyciągnęłam red barona i trochę się zasmutałam bo to były dosłownie 3 ździebełka .
Ale trochę się targowałyśmy, więc mam nadzieję że tak tragicznie nie wyszło ......ja na targi pojechałam nie przygotowana , nie pamiętałam co tam w zeszłym roku miałam na liście chciejstw i teraz też chyba resztę zakupów będziemy z dziewczynami robić wspólnie przez net .

Chociaż tyle że mam gwarancję na roślinki i jak coś padnie to nie omieszkam od pana wyciągnąć gratisy reklamacyjne hahahahahaha

pozdrawiam
admete 07:58, 12 kwi 2015

Mathildis napisał(a)
Piękne zakupy...
gdzie nie zajrzę tyle się dzieje... czas zakasać rękawy i też troszkę w ogrodzie podziałać

Dziękuję
I tak kochana trza działać!!!!!
admete 07:59, 12 kwi 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
No to zakupy widzę się udały Ja dziś byłam na targach i też poszalałam Mnóstwo ludzi do tego war z nieba, świetna zabawa. Czekam już targów za rok

Udały się , cieszę się najbardziej z bylinek

A co Ty ciekawego kupiłaś????
Kuba 08:37, 12 kwi 2015

Zakupy solidne, nie dziwię się że trudno powiedzieć stop bo wszystko ładne a przy takich ilościach szybko będzie efekt na rabacie. Pozdrawiam
nicol21 08:46, 12 kwi 2015

Fajowo zakupy. Mięty są super! Ale będziesz je sadzić w ogranicznikach? One się rozłażą i potem ciężko wytępić...

Wiosna już w pełni w ogrodzie?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies