Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

ZielonaAnia75 05:55, 30 kwi 2015

Joaska 13:40, 30 kwi 2015

Aga ależ nasadziłaś tych tulipanów ....no pięknie masz kobieto pięknie!!!!!!, melduję że dostawa już czeka na odbiór, tylko mi Fisiek zachorował więc na razie planów nie mam żeby się z domu ruszyć. c
Gardener27 21:37, 30 kwi 2015

Agnieszko jak dla mnie możesz nawet i 200 tyć ujęć robić jednej rabaty Pięknie Cieszmy się tym bogactwem tulipanowym bo szybko minie i trzeba znowu czekać cały rok Widzę że eksperyment z zadołowanymi i przeniesionymi do donic cebulowymi się powiódł U mnie tulipany w skrzyniach już powoli przekwitają, chyba to jakaś nietrwała odmiana bo w tamtym roku były prawie miesiąc a w tym raptem 2 tygodnie No cóż ... robi się miejsce na nowe obsadzenia Byłem dzisiaj w ogrodniczym i powiem Ci że szaleństwo już kwiatów letnich Bardzo duży wybór, kupujących multum ale dla mnie to trochę za wcześnie Jeszcze zimna Zocha może zmrozić

Pozdrowienia zostawiam
Sebek 21:43, 30 kwi 2015

Ilości tulipanów u Ciebie powalają Świetne połączenia kolorów
nicol21 18:12, 03 maj 2015

Aga - piękne tulipanowisko, hiacyntowisko, pierwiosntkowo też ale widze że w długi wekened się obijasz a nie męczysz nas zdjęciami a tak się odgrażałaś hehe!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 06:28, 05 maj 2015

AlKa napisał(a)
Super tulipanowo
Z psami tak to juz jest. Mój jak był młody to obgryzał kwiaty stokrotkom.

Tulipankowo dziękuje .
A z psami już tak jest zawsze coś ciekawego wykombinują
admete 06:29, 05 maj 2015

Mathildis napisał(a)
śliczne pierwiosnki od mamy
że też zawsze jakiś niesubordynowany tulipan się znajdzie

Już wiem skąd ten tulipan
Pokazał się jeszcze fioletowy - to tulipany z zeszłego roku które gdzieś zapodziały się w trakcie wyjmowania wszystkich cebulowych z tej rabaty
admete 06:29, 05 maj 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)

admete 06:30, 05 maj 2015

Joaska napisał(a)
Aga ależ nasadziłaś tych tulipanów ....no pięknie masz kobieto pięknie!!!!!!, melduję że dostawa już czeka na odbiór, tylko mi Fisiek zachorował więc na razie planów nie mam żeby się z domu ruszyć. c

Uwierzysz że moja dostawa przyjdzie chyba dopiero dziś
2 tygodnie im to zajęło

A Wy zdrowi już?
Podlewasz trawki ? hahahahahahah
admete 06:36, 05 maj 2015

Gardener27 napisał(a)
Agnieszko jak dla mnie możesz nawet i 200 tyć ujęć robić jednej rabaty Pięknie

Dzięki
W takim razie za chwilkę kolejna porcja zdjęć

Cieszmy się tym bogactwem tulipanowym bo szybko minie i trzeba znowu czekać cały rok

Dokładnie

Widzę że eksperyment z zadołowanymi i przeniesionymi do donic cebulowymi się powiódł

Dzięki Twoim radom się udało

U mnie tulipany w skrzyniach już powoli przekwitają, chyba to jakaś nietrwała odmiana bo w tamtym roku były prawie miesiąc a w tym raptem 2 tygodnie No cóż ... robi się miejsce na nowe obsadzenia

Dobrze pamiętam że czekasz aż te cebule przekwitną i wyjmujesz je później z koszyków, suszysz i tak czekają do kolejnego roku?, czy od razu do ziemi w ogrodzie?

Byłem dzisiaj w ogrodniczym i powiem Ci że szaleństwo już kwiatów letnich Bardzo duży wybór, kupujących multum ale dla mnie to trochę za wcześnie Jeszcze zimna Zocha może zmrozić

Pozdrowienia zostawiam

Widziałam widziałam
Dziś jadę na bazary to zobaczę co tam mają ciekawego.
Musze zrobić zapas rękawic ogrodowych bo od dwóch tygodni grzebię w ziemi z dziurami w palcu wskazującym u prawej ręki hahahahahah

Pozdrawiam