Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 06:53, 07 maj 2015

Joaska 10:45, 07 maj 2015

admete napisał(a)

Koniecznie widzimy się w weekend, dzwoniłam ale Pani była poza zasięgiem

Jedna przesyłka doszła, ta z kwiatami długa historia - przesyłka mam nadzieję dotrze wreszcie dziś, ale firma grrrrrrrrrrrr nie radząca sobie z nawałem zamówień , przecież to sezon!!!!! powinni się sprężać i ogarniać

Kochana nie byłam poza zasięgiem.... tylko bateria w telefonie zdechła no i dziada nie mogłam zlokalizować, właśnie go ładuję to oddzwonię!

No to się nie popisali z tymi wysyłkami, u mnie trawki pięknie stoją i cieszą oko, podlewane i przeze mnie i przez deszczyk więc jest ok,

Aga zaglądałaś tam u siebie do ogrodniczych??? mają coś ciekawego??

Edit .: ...kobieto o 6:50 ty posty piszesz?? a kiedy ty śpisz????
ZielonaAnia75 20:51, 07 maj 2015

Na bazarach można kupić od kobietek fajne i tanie roślinki prosto z gruntu. Ja byłam wczoraj w Kostomłotach. Trawek jeszcze mało, a poza tym coś jest, ale szaleństwa nie ma. Tzn. ja szukam bylin a ich było niewiele
Gardener27 21:27, 07 maj 2015

Agnieszko czytałem że najpierw należy wykonać oprysk a dopiero później nawozić trawnik
Ja ostatnio też mam przejścia z dostawcami paczek Mam nadzieję że ta zła passa w końcu się skończy bo niestety nie wszystko da się kupić na miejscu
Nie szalej tak w ogrodzie bo wszystko jest piękne a o zdrówko trzeba dbać

Pozdrawiam
nicol21 22:11, 07 maj 2015

Aguś cudownie to wygląda!!! Połączenie kolorów i wzorów boskie! O tyle o ile do żółtego tulipa nie jestem aż tak przekonana to te co masz są prześliczne. To czarne oczko i te poszarpane krawędzie!! Miooooodzio!!
Cium
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 06:31, 08 maj 2015

Joaska napisał(a)

Kochana nie byłam poza zasięgiem.... tylko bateria w telefonie zdechła no i dziada nie mogłam zlokalizować, właśnie go ładuję to oddzwonię!

No to się nie popisali z tymi wysyłkami, u mnie trawki pięknie stoją i cieszą oko, podlewane i przeze mnie i przez deszczyk więc jest ok,

Aga zaglądałaś tam u siebie do ogrodniczych??? mają coś ciekawego??

Edit .: ...kobieto o 6:50 ty posty piszesz?? a kiedy ty śpisz????

Asiu nie zaglądałam , może razem nam sie uda .
Dziś już mus się zdzwonić

Ja śpię razem z dziećmi i wstaję wcześniej niz one - rany doczekałam się wreszcie hahahahahah.
Dziś wstałam rano, włączyłam kawiarkę, trochę zdziwiona że J jeszcze nie ma i dopiero na zegarku na kawiarce patrzę że jest 5,20 , wróciłam się do łóżka, ale już nie zasnęłam , a po tym co wczoraj podziałałam oj przydałby się jeszcze sen
admete 06:32, 08 maj 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Na bazarach można kupić od kobietek fajne i tanie roślinki prosto z gruntu.

Zgadzam się

Ja byłam wczoraj w Kostomłotach. Trawek jeszcze mało, a poza tym coś jest, ale szaleństwa nie ma. Tzn. ja szukam bylin a ich było niewiele

czyli niestety jak zwykle

pozdr
admete 06:37, 08 maj 2015

Gardener27 napisał(a)
Agnieszko czytałem że najpierw należy wykonać oprysk a dopiero później nawozić trawnik

Tak tez mi się na logikę wydaje .
Bo po co dokarmiac chwasty?

Dziś skoszę i zobaczymy czy udałoby mi się opryskać.....

Ja ostatnio też mam przejścia z dostawcami paczek Mam nadzieję że ta zła passa w końcu się skończy bo niestety nie wszystko da się kupić na miejscu

Paczki w końcu dotarły, z małymi bonusami na szczęście
Rośliny w woreczkach - a miałam nadzieję że w doniczkach
trzeba się spieszyć z wsadzaniem!!!!

Nie szalej tak w ogrodzie bo wszystko jest piękne a o zdrówko trzeba dbać

Pozdrawiam

Wiem , dzięki mój drogi .
Tylko trudniej w moim przypadku z realizacją
jak już sobie zaplanuję to muszę plan wykonać w całości.

Dziś ruszać się nie mogę, ale na szczęście to tylko zakwasy, choć wczoraj czułam w kręgosłupie .

Jak policzyłam ile wczoraj przetachałam to się za głowę złapała, - wyszło ponad 540 l wody w wiaderkach

Przeniosłam ponad pół tony

ale podlałam wszystkie rośliny w ogrodzie środkiem systemicznym na grzyba - niech mi nic się nie pojawia bo oj będę zła!!!!
admete 06:39, 08 maj 2015

Po siłowni w ogrodzie z konewkami złapałam aparat i co nieco cyknęłam .
Moje diw kompozycje pokazują swoje cudne oblicze

żółta z niskimi białymi i czarnymi

admete 06:40, 08 maj 2015