Tylko ja jestem taki wariat żeby zamawiać rośliny w takie upały
ale uparłam się na pewne rośliny które miał tylko jeden sprzedawca.
część będzie jechać do Marty-Zielonej , bo to jej pomysł - uważam że genialny!!!!!, na razie tajemnica, zobaczymy czy w ogóle u mnie wyjdzie
no i żeby roślinki same nie jechały to domówiłam to
Aga, wariacie jeden! Nie ma mnie na forum /robiłam rewolucję w ogrodzie Mamy w te upały... /, a Ty tu takie szybkie akcje przeprowadzasz??? Miałaś czekać do jesieni! A przynajmniej do końca lata!
Bardzo, bardzo dziękuję za ostatni weekend. Było cudownie i oczywiście za krótko. Mam nadzieję, że już niedługo nawiedzisz Wielkopolskę Tymczasem będę Ci grozić paluchem, bo miałaś odpocząć, znaleźć czas dla siebie, a dopiero za miesiąc zacząć przesadzanie
Ale... rozumiem, że radość z nowych planów jest większa niż zdrowy rozsądek
Buziaki dla Ciebie i kieleckich Dziewczyn.
Mam niedosyt...
Witaj po przerwie.
Co ja czytam??? Marta była w Kielcach???? A ja poza Kielcami Udało się spotkanie? Ale Wam zazdroszczę
Przejrzałam zdjęcia ogrodu bardzo uważnie i nie mogę uwierzyć, jak Twój ogród zmienia się! Jest przepięknie!!! U Ciebie wszystko jakoś tak szybciej rośnie, co Ty robisz tym roślinom?
Martuś ano miałam czekać , ale przecież przetaczniki były do wsadzenia, a chciałam je od razu dać w docelowe miejsca więc kilka rzeczy musiało iść w inne miejsca
Marta i ja bardzo bardzo dziekuję za ten cudowny weekend!!!!!!
Mogłybyśmy siedzieć i rozmawiac bez końca - ja wiedziałam że tak będzie .
Bratnia dusza z drugiego końca Polski
i o niczym teraz nie myślę tylko o odwiedzinach u Was
Co do odpoczynku - wiesz że teraz troche odpocznę .
Przesadzać na razie nie będę bo to zbyt niebezpieczne w te upały .
Martwię się o jeżówki czy dadzą radę, bo bardzo klapły po wsadzeniu, za to Twoje werbeny stoją jak żołnierze porozrzucane po całej działce
"Nasze tajemne " rosliny tez już w gruncie, mam nadzieję że przywiozę Ci już dorodne podrośnięte okazy , tylko jak ja je spakuje jak osiągną swoją docelową wysokość? hahahahahahaha
Ogród odpuszczam i poświęcam teraz czas dzieciom
oj radość jest bardzo wielka i to dzieki Tobie kochana!!!!!!!
nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna za poukładanie sobie tego wszystkiego w głowie i stworzenie mi planu na rewolucje na rabatach
moim zdaniem spokojnie możesz tworzyć ogrody zawodowo
Masz już tak dużą wiedzę i najważniejsze zmysł zestawiania roślin ze sobą które tworzą dzieki temu rewelacyjne kompozycje!!!!!!!