admete
19:43, 31 mar 2017
Pokażę Wam kolejny kawałeczek który przeszedł mini przemianę 
tego zakola chyba nie pokazywałam z bliska nigdy na zdjęciach bo i nie było czego
były berberysy, lawenda więcej iglaków i modrzew na środku
tyle z tego zostało
lawendę w środę wywaliłam
na zdjęciach rozsunięty żwir
w środę przyjechali panowie do trawnika i przy okazji wywiercili mi tutaj 8 dołów pod róże - kupiłam jesienią 8 sztuk poppy rose, przezimowały w warzywniku
bałam się sadzić jesienią bo na wiosnę w tym miejscu stoi woda....mam nadzieję że przez sezon róże na tyle się ukorzenią że przetrwają kolejny sezon - wiem że ryzykuję.......
poppy rose - mało jej w necie, nie spotkałam się u nikogo na O. zobaczymy co to za jedna i jak to będzie wyglądało
miał być szpaler......ale w trakcie jak zgarniałam żwir wymyśliłam że dam je naprzemiennie z jeddeloh
zakochałam się w niej przez to zdjęcie
http://rosarium.com.pl/wp-content/uploads/2016/02/poppy_rose2.jpg
przymiarki czerwone to róże

tego zakola chyba nie pokazywałam z bliska nigdy na zdjęciach bo i nie było czego
były berberysy, lawenda więcej iglaków i modrzew na środku
tyle z tego zostało

lawendę w środę wywaliłam
na zdjęciach rozsunięty żwir
w środę przyjechali panowie do trawnika i przy okazji wywiercili mi tutaj 8 dołów pod róże - kupiłam jesienią 8 sztuk poppy rose, przezimowały w warzywniku

bałam się sadzić jesienią bo na wiosnę w tym miejscu stoi woda....mam nadzieję że przez sezon róże na tyle się ukorzenią że przetrwają kolejny sezon - wiem że ryzykuję.......
poppy rose - mało jej w necie, nie spotkałam się u nikogo na O. zobaczymy co to za jedna i jak to będzie wyglądało
miał być szpaler......ale w trakcie jak zgarniałam żwir wymyśliłam że dam je naprzemiennie z jeddeloh
zakochałam się w niej przez to zdjęcie

http://rosarium.com.pl/wp-content/uploads/2016/02/poppy_rose2.jpg
przymiarki czerwone to róże