gusiarz
08:53, 06 wrz 2015
Marzenko - już uzupełniłam podpisy przy zdjęciach... zapomniało mi się wcześniej 
Kreseczko - sezon był bardzo suchy... i chyba za słabo nawiozłam moje krzewy różane, bo marnie kwitły. Dopiero po drugiej dawce nawozu... chyba pod koniec lipca... zaczęły pięknie kwitnąć... Po powrocie z urlopu osłupiałam na ich widok
Małgorzatko - dziękuję
... Rosario przesadzałam ubiegłej jesieni - trzy krzaczki... i mimo tego kwitną obficie. To naprawdę wspaniała róża... świetnie się trzyma, nie jest chorowita ani foszasta
. Cudnie wygląda Alan Titchmarsch... to jej drugi sezon i mam nadzieję, że dopiero rozwija skrzydła 

Kreseczko - sezon był bardzo suchy... i chyba za słabo nawiozłam moje krzewy różane, bo marnie kwitły. Dopiero po drugiej dawce nawozu... chyba pod koniec lipca... zaczęły pięknie kwitnąć... Po powrocie z urlopu osłupiałam na ich widok

Małgorzatko - dziękuję