Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla roślin o mocnych nerwach

Ogród dla roślin o mocnych nerwach

Gabisia 08:58, 24 cze 2013

Kwiatuszku, Marzenko, Noemi, Ewelinko, Boćku, Anetko, Margerytko, Lenko - pozdrawiam, całuję, tuliskuję, ściskam, macham - dobrze, że jesteście
Milka 15:45, 24 cze 2013

Gabisiu, cudownie wyglądałaś, też uważam, że masz przepiękne oczęta, żal że z wami nie podróżowałam
Gabisia 16:59, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Gabisiu, cudownie wyglądałaś, też uważam, że masz przepiękne oczęta, żal że z wami nie podróżowałam

Irenko, następnym razem MUSIMY już jechać na dwa auta, bo grupa wrocławska coraz większa.
Jeszcze jest Justynka i Grabie, i Polichlorek, i Julka - chciałyby jechać pewnie.
Do Alinki musimy jechać RAZEM!
Buziaki ogromne
Milka 17:13, 24 cze 2013

koniecznie tak musi być
i oczywiście, gdzieś na ..popas" staniemy, coby się nagadać
Enya73 17:51, 24 cze 2013

O jak się cieszę, że spotkamy się u ALinki Dziewczyny wrocławskie wszystkie piękne i pełne energii. Coś Wam tam sypią w powietrzu

Buziam
polichlorek 19:36, 24 cze 2013

Gabisia napisał(a)
Irenko, następnym razem MUSIMY już jechać na dwa auta, bo grupa wrocławska coraz większa. Jeszcze jest Justynka i Grabie, i Polichlorek, i Julka - chciałyby jechać pewnie.Do Alinki musimy jechać RAZEM! Buziaki ogromne

oj, bardzo chętnie się wybierzemy - jak tylko czasu i sił starczy pozdrawiam was serdecznie wszystkie wrocławskie dziewczyny!!
Konstancja30 22:00, 24 cze 2013

Gabisia napisał(a)

Irenko, następnym razem MUSIMY już jechać na dwa auta, bo grupa wrocławska coraz większa.
Jeszcze jest Justynka i Grabie, i Polichlorek, i Julka - chciałyby jechać pewnie.
Do Alinki musimy jechać RAZEM!
Buziaki ogromne

szczytem wszystkiego byłoby jechać do Alinki przez Wrocław ))))))))) ... ale jak nie przestaniecie ... !!!)))) to nie fiem )))
JulkAd 22:34, 24 cze 2013

ana_art napisał(a)
Gabrysiu ja również się cieszę ze spotkania. Już przed spotkaniem wiedziałam że jesteś niezwykle sympatyczna! Nie wiem jak Wy to robicie, co pijecie, co bierzecie w tym Wrocku żeście wszyscy tacy energetyczni buziaki przesyłam!

Jak to co biorą?.....trafffki w każdym ogrodzie rosną....
.....Gabisiu cudnie wyglądasz na tych spotkaniowych zdjęciach, ocząt nie widzę, ale uśmiech Kobito masz rozbrajający....buziam mocno i na fotki czekam, bo dawno nie było.....tych ogrodowych oczywiście....wiem, wiem pogoda teraz do kitu...dam Ci ze dwa dni
leon60 23:22, 24 cze 2013

Wpadłam się przywitać podglądam od jakiegoś czasu i bardzo mi się u Ciebie podoba.
Każdy zakątek dopracowany idealnie - pięknie !
Pozdrawiam
polichlorek 09:33, 25 cze 2013

Gabisia napisał(a)
Mieszkaliśmy w prawdziwym raju - cisza totalna!
Śniadania na zacienionym tarasie...
Zapachy rozmarynu i lawendy były wszechobecne
Nie mogę się doczekać kolejnej podróży właśnie tam!

Gabisiu, jeżeli to nie tajemnica ( ) czy mogłabyś mi na prv podać namiary na to cudne miejsce?
szukam czegoś na wakacje we Włoszech i przeglądając ostatnio Twój wątek od początku, po prostu się zachwyciłam!!