Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 07:36, 06 mar 2015

Kasya napisał(a)
Przyjemne widoczki
Bardzo przyjemne
kitek81 13:29, 06 mar 2015

Tobie wszystko się udaje i tak zdrowo wygląda
Mirka 15:10, 06 mar 2015

kitek81 napisał(a)
Tobie wszystko się udaje i tak zdrowo wygląda
Nie wszystko Ale miło jak się uda coś ukorzenić.Pisalam już w zeszłym sezonie jak robiłyśmy sadzonki z hortek że w ziemi lepiej i szybciej widziałaś że moje nawet kwitły Musisz znaleźć swój sposób
kitek81 17:54, 06 mar 2015

Mirka napisał(a)
Nie wszystko Ale miło jak się uda coś ukorzenić.Pisalam już w zeszłym sezonie jak robiłyśmy sadzonki z hortek że w ziemi lepiej i szybciej widziałaś że moje nawet kwitły Musisz znaleźć swój sposób

chyba jednak zostawię już te w ziemi w doniczce, tylko na zewnątrz dam, nie mam jednak za dużo czasu w ten weekend, dzień mi dziś zleciał, jutro syn ma zawody, prosił, żeby kibicować, a ja muszę się na poniedziałek na sprawdzian uczyć:/ który i tak zakończy się porażką
Iwk4 20:06, 09 mar 2015

Mirko, wstawiłam wizytówkę. Udało się.
malgorzata_s... 20:50, 09 mar 2015

Pienkne zasiewy U mnie już też coś wychodzi Pozdrawiam
kitek81 22:04, 09 mar 2015

odwiedzam i pozdrawiam
as226 08:17, 10 mar 2015

Piękne wysiewy, pozdrawiam
Mirka 10:13, 10 mar 2015

Kasiu,Iwonko,Asiu MałgośDzięki za pochwały tak sie w tym roku rozszalałam z wysiewami że teraz z pikowaniem nie wyrabiam a wszystko na gwałt trzeba już pikować Dwa weekendy miałam babciowe może w ten się uda Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia
inag 16:01, 10 mar 2015

Odpowiadam u Ciebie
Przepis pewnie, że dostaniesz. Dawałam go już Sabinie (Ogrodowa symfonia), więc przeklejam do Ciebie to co u niej napisałam

Odkąd odkryłam te przepisy, rodzinka mi żyć nie daje. Zwłaszcza to wczorajsze jest boskie jeżeli ktoś lubi mus i czekoladę To zupełnie inne ciasto niż te wszystkie oklepane karpatki, serniki itd. Naprawdę warto na nie poświęcić czas.
Zapewniam, że się udaje zawsze i zawsze robi wrażenie Nazywa się "Potrójnie musowe ciasto czekoladowe"
Podam ci linka do strony z moim ulubionym blogiem kulinarnym z tym ciastem. Od razu tylko powiem, że ja trochę zmodyfikowałam przepis i do czekoladowego musu dodaję półtora łyżeczki żelatyny, choć w przepisie nie ma (ale naprawdę wg mnie jest przydatna. Ciasto się lepiej ściąga a smaku nie zmiania oczywiście). A składniki na mus z białej czekolady podwajam, bo choć pozornie jest ich tyle co na mus czekoladowy to wychodzi jej mniej dziwnym sposobem a w smaku jest rewelacyjna

http://www.mojewypieki.com/przepis/potrojnie-musowe-ciasto-czekoladowe

A tak wygląda u mnie: (Jak zobaczysz to wykasuję zdjęcie by Ci nie zaśmiecać)