Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 09:33, 07 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Ja też podziwiam...SUPER Ci to wychodzi!!!

I po roku hortusia takie korzenie wytworzyła??? Niesamowite...a ja myślałam, że na przyzwoitej wielkości sadzonki hortek trzeba latami czekać...
Masz rękę do maleństw...jakbyś zobaczyła moje popikowane cynie...miernota...nawet nie mówię nic Nie mam cierpliwości do tego

Pozdrawiam Mireczko Miłego tygodnia
Ja to po prostu lubię a kiedyś te maluszki urosną widziałaś szmaragdy jakie duże mnie się nie śpieszy pomalutku i u mnie będzie tak ładnie jak u Ciebie mam nadzieję że pięknie hortusie zakwitną i pochwalę się latem:Miłego dnia
Kondzio 09:36, 07 kwi 2014

Urosną urosno i wszystkim szczena opadnie hi hi hi
Mirka 09:38, 07 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Urosną urosno i wszystkim szczena opadnie hi hi hi
Na Ciebie Konrad zawsze można liczyć dzieki i miłego dnia
Kondzio 09:40, 07 kwi 2014

A po drugie trzeba patrzeć na to ze nie każdego stać na kupno roslin i trzeba podziwiać osoby które niczego czarują piękne ogrody i ty na pewno wyczarujesz piekny ogrod mogę sie założyć hi hi hi
Mirka 09:44, 07 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
A po drugie trzeba patrzeć na to ze nie każdego stać na kupno roslin i trzeba podziwiać osoby które niczego czarują piękne ogrody i ty na pewno wyczarujesz piekny ogrod mogę sie założyć hi hi hi
Tak będzie że wyczruję zanim domek postawię to i maluchy podrosną na razie czekam aż mi łaskawie energetyka światło podłączy
Milka 12:18, 07 kwi 2014

Mireczko, wspaniale ukorzenione rośliny, też uważam, ze ten tytuł należy się tobie
mnóstwo tego narobiłaś, więc potem gotowe, dorodne egzemplarze dasz do ogrodu i będzie błyskawicznie dojrzały
ta bryła korzeniowa mnie zaskoczyła
kitek81 12:21, 07 kwi 2014

szkoda, że ja prędzej nie wzięłam się za ukorzenianie no ale teraz też mogę, najwyżej z okna będę podziwiać na bieżąco, jak to wszystko rośnie a Ciebie to cały czas podziwiam, myślę cały czas o tych kulkach, jak to zrobiłaś?
Mirka 12:34, 07 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
szkoda, że ja prędzej nie wzięłam się za ukorzenianie no ale teraz też mogę, najwyżej z okna będę podziwiać na bieżąco, jak to wszystko rośnie a Ciebie to cały czas podziwiam, myślę cały czas o tych kulkach, jak to zrobiłaś?
Już objaśniamojechałam do szkółki szukałam tui żeby za szczepioną robiła tz.wybrala taką żeby miała jeden pęd i była wysoka od doł ładnie odcinasz gałęzie i zostawiasz górę lekko przytnij końce i gotowe Moje mają już 7lat ciacham 2 razy w sezonie same końcówki a i ztego co ogolisz od dołu zrób sadzonki ale sie rozpisałam
kaisog1 22:07, 07 kwi 2014

Mirko podziwiałam właśnie Twoje 19 hortensji ukorzenionych! No dla mnie to wyczyn nie z tej ziemi bo mi nic z tego nie wyszło....
kitek81 22:10, 07 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Już objaśniamojechałam do szkółki szukałam tui żeby za szczepioną robiła tz.wybrala taką żeby miała jeden pęd i była wysoka od doł ładnie odcinasz gałęzie i zostawiasz górę lekko przytnij końce i gotowe Moje mają już 7lat ciacham 2 razy w sezonie same końcówki a i ztego co ogolisz od dołu zrób sadzonki ale sie rozpisałam

a jaka to thuja? żeby dało radę tak zrobić?