A już miałam nadzieję... Poproszę o przepis na takie wypasione...
Na piasku posadzić musisz.☺Szczerze to jak je kupowałam pamiętasz to nie myślałam że one u mnie będą chciały rosnąć. Ja mam 5 kl.ziemi i na dodatek piaszczystą.Bardzo je chciałam na żywopłot. Tylko żałuję że ich od razu na miejsce stałe nie posadziłam.Tak to jest słuchać się eMa.
Mirka piekne te serby. Teraz dobry czas na przesadzenie. Musisz duze karpy wykopac przy posadzeniu dobrze podlej.
O tej samej porze w 2012 r. Sadzilam zwykle swierki i sie wszystkie przyjely. W przyszlym roku nie specjalnie beda rosly musza sie zaaklimatyzowac w nowej ziemi, ale za w lata rusza.
Jest to duza praca, ale dacie rade.
Glebogryzarka dobry nabytek mam elektryczna, ale juz nie przydatna.
Ha, ha, ha... no tego to akurat zrobić nie mogę. Nie posiadam takiego stanowiska.
Jak przesadzisz teraz z dużą bryłą to nawet nie poczują przeprowadzki.
zastanawiam sie jak to wyglada potem i jak ograniczyc ogromne drzewa
i to nawet nie o miejsce chodzi...ale jak pojda za wysoko to cien duzy bedzie
Przecież normalnie można przycinać jak tuje.Danusia swoje przycina. Jak są młode świerki to szybko rosną potem ten wzrost już nie jest tak duży. A wzrost każdej rośliny można korygować ☺
Anka Ty się nie śmiej. Ja na poważnie ci mówię że w piasek posadzić musisz.A przynajmniej do dołka dosyp.Z moich obserwacji wynika że Serby nie lubią mokro i lubią przepuszczalną ziemię. Nawozu tylko wiosną dostały.No co tu dużo pisać dobrze im u mnie☺☺☺