Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 20:43, 01 paź 2017

Takie rozchodniki ukorzeniam ,odmiany nie znam sadzonki wsadzałam do ziemi zielone .Chyba już się ukorzeniły bo ładnie się przebarwiły.
8 sierpień.

Mirka 20:55, 01 paź 2017

Na koniec trawki.Hamlen,Moudry i Pegasus .

I Trzcinnki KF kupiony w lipcu miał ze trzy listki .Ładnie przyrósł.
Gardener27 21:09, 01 paź 2017

Mireczko donoszę iż dziś dostrzegłem na jednej kępie sianej wiosną Moudry kwiatostan Nadzieja więc jest
Mirka 21:16, 01 paź 2017

Gardener27 napisał(a)
Mireczko donoszę iż dziś dostrzegłem na jednej kępie sianej wiosną Moudry kwiatostan Nadzieja więc jest
Hehe dobry i jeden Na moich zero sprawdzałam dziś.
Za to Belamkanda ma nasionka chcesz?

zoja 22:28, 01 paź 2017

u Ciebie wszystko się ukorzenia ciekawe jak moje rozchodniki sobie poradzą...

a! w sobotę przesadziłam w końcu te moje siewki berberysa - ledwo je odnalazłam tak je zarosły fiołki... zobaczę jak sobie dalej poradzą
Mirka 22:41, 01 paź 2017

zoja napisał(a)
u Ciebie wszystko się ukorzenia ciekawe jak moje rozchodniki sobie poradzą...

a! w sobotę przesadziłam w końcu te moje siewki berberysa - ledwo je odnalazłam tak je zarosły fiołki... zobaczę jak sobie dalej poradzą
Ukorzenią się nie martw się. Moje po 3 tyg wyciągnęłam z ziemi i już miały korzonki.Moje berberysy zaciśnięte zielskiem nie mam czasu na pielenie.
Ps.
Od piątku wybieram tulipany z linku co dałaś u siebie i wiesz co dziś to co wybrałam a jeszcze nie zamówiłam wyprzedane.Ech
zoja 22:54, 01 paź 2017

Mirka napisał(a)
Ukorzenią się nie martw się. Moje po 3 tyg wyciągnęłam z ziemi i już miały korzonki.Moje berberysy zaciśnięte zielskiem nie mam czasu na pielenie.
Ps.
Od piątku wybieram tulipany z linku co dałaś u siebie i wiesz co dziś to co wybrałam a jeszcze nie zamówiłam wyprzedane.Ech

Oby oby
Co do wyprzedanych - tak myslalam i dlatego zamawialam od razu... Zbyt kuszaca ta promocja
iwka 23:05, 01 paź 2017

Mirka, masz jeszcze nasionka tej Rudbeki Sherry Brandy ? Piękna, uwielbiam taki kolor jak byś miała ze dwie, trzy główki to jestem chętna
Mirka 23:17, 01 paź 2017

iwka napisał(a)
Mirka, masz jeszcze nasionka tej Rudbeki Sherry Brandy ? Piękna, uwielbiam taki kolor jak byś miała ze dwie, trzy główki to jestem chętna

Suszą się.
O
iwka 23:19, 01 paź 2017

Mirka napisał(a)

Suszą się.
O
super ja tam nazbierałam Ci różnych nasionek traw, za jakiś czas spiszę co mam i dasz znać co podesłać