Haniu taki mam zamiar że wysadzę na działkę mam już część od razu do ziemi sadzone ale mają male listki żyją to najwazniejsze.Werbeny i naparstnicy nie miałam więc mus poczekać aż urosną Dzięki wielkie za nasionka Pozdrawiam deszczowo
Joasiu patyczki od serca dane wiec nie mogło być inaczej musiały się ukorzenić. Część patyków wsadziłam też do ziemi pokazałam fotki że mają się dobrze.Wiesz co jak się wszystkie przyjmą to z zeszłorocznymi będę miała ok.70 sadzonek.Teraz czas na bukszpany i byliny cisów mam ukorzenionych kilkanaście ale one wolno rosną.Pamietaj o mnie gdybyś miala coś na zbyciu to możemy się umówić to podjadę do Ciebie Pozdrawiam i wielkie dzięki
Aniu Bogusia.napisała że to barwinek.Ja hortek mam już sporo i teraz też pora na bukszpanki i by linki.Cisy też ukorzeniłam ale one potrzebują 2 sezony bez wyciągania z ziemi żeby się ukorzeniły tak przynajmniej było u mnie.Nie mogę się doczekać kwitnienia twoich patyczków.
Paulinko dzięki za odwiedzinkiniestety mam sporą działkę i jestem w trakcie zalatwiania pozwolenia na budowę i za nim postawię domek to i trochę roślin już zgromadzę.Ukorzenie nie jest trudne tylko wytrwałości trzeba i systematyczności w doglądaniu sadzonek Powodzenia i nie zniechęcaj się
ja już pozwolenie mam nawet wytyczony tylko budować. Mi niestety sadzoneczki ślimaki by pochłonęły. i potrzeba cienia a u mnie stale słońce chyba że obok szopki.
w tym roku to już mus bo inaczej wszystko od nowa załatwianie tych papierków a ja nie mam na to ochoty, chciałam wszystko szybko pozałatwiać by eMka ruszyło i wziął się za siebie i za ten DOM no ale jak widać jest jak było choć... coś w nim tknęłam bo pozwala mi częściej bywać tam i sam zamierza wykopać fundamenty tak że jestem z niego dumna, sam się przekonuje do moich planów