Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

Mirka 09:48, 12 paź 2021

olciamanolcia napisał(a)

Ależ ma kolor)

Fajny daje po oczach
Myślę że zagra dobrze w przerobionej rabacie
Zielony też zaczyna łapać kolorek.
Agania 10:24, 12 paź 2021

Super łąkowe klimaty, strach budzą te pierwsze przymrozki
olciamanolcia 18:53, 12 paź 2021

Mirka napisał(a)

Tak świeciło słonko na trzcinniki lubię je takie.
Czekam do wiosny na efekt

Tu to tak wygląda jak kwitnie Kocimiętka i Trzcinniki

Mirka po przesadzeniu podlalas zapewne hortensje. Powiedz mi - pierwszy raz przesadzalam je- czy trzeba je co parę dni podlewać ponownie czy zostawić je już takie bez wody do wiosny? Tzn czy ten jeden względnie dwa razy im wystarczą
Mirka 21:52, 12 paź 2021

olciamanolcia napisał(a)

Mirka po przesadzeniu podlalas zapewne hortensje. Powiedz mi - pierwszy raz przesadzalam je- czy trzeba je co parę dni podlewać ponownie czy zostawić je już takie bez wody do wiosny? Tzn czy ten jeden względnie dwa razy im wystarczą

Po posadzeniu dobrze podlałam .Tak raz w tygodniu jak nie będzie padać to podleję. Jutro ma podobno padać u mnie.

Ps. Zawsze liściaste przesadzałam wiosną bez problemu się przyjmowały ale te przesadzane jesienią startują tak jak by nie były przesadzane wiec bez obaw dadzą radę.
W sobotę będę przesadzała jeszcze tawuły spore okazy.
Mirka 21:59, 12 paź 2021

Agania napisał(a)
Super łąkowe klimaty, strach budzą te pierwsze przymrozki
Aganiu też lubię te klimaty
U mnie przymrozki już kilka nocy były i szyby w samochodzie skrobałam.
Oby do wiosny
olciamanolcia 09:26, 13 paź 2021

Mirka napisał(a)

Po posadzeniu dobrze podlałam .Tak raz w tygodniu jak nie będzie padać to podleję. Jutro ma podobno padać u mnie.

Ps. Zawsze liściaste przesadzałam wiosną bez problemu się przyjmowały ale te przesadzane jesienią startują tak jak by nie były przesadzane wiec bez obaw dadzą radę.
W sobotę będę przesadzała jeszcze tawuły spore okazy.

No dziękuje Ci bardzo. Wczoraj tez je podlalam ale wygladaja jakby uschły. Myśle ze na wiosnę odbiją. Oby…
Mirka 09:42, 13 paź 2021

olciamanolcia napisał(a)

No dziękuje Ci bardzo. Wczoraj tez je podlalam ale wygladaja jakby uschły. Myśle ze na wiosnę odbiją. Oby…

Powinny się przyjąć a jak nie to przegnam 14 Hortensji było by przykro . Miejmy nadzieję
Miłego dnia
beamilusia 10:04, 13 paź 2021

Witaj Mirko. Ależ u Ciebie przemeblowania na rabacie. Ja ją podziwiałam taką, jaka była, ale teraz będzie przepięknie z hortensjami. Wielkie przeprowadzki roślin, a miałaś tylko dosadzić krzewy. Ale wysiłek na pewno się opłaci. Pozdrawiam serdecznie.
zawitka 10:43, 13 paź 2021

Mirka i Justyna ------ dałyscie mi do pieca tak że poleciałam zobaczyć które hortki przebarwiają się a które nie mam taka jedną co sie nie przebawia i nie wiem co to Gred Star.????/

Pokaz mi swoją?????/
Mirka 10:46, 13 paź 2021

beamilusia napisał(a)
Witaj Mirko. Ależ u Ciebie przemeblowania na rabacie. Ja ją podziwiałam taką, jaka była, ale teraz będzie przepięknie z hortensjami. Wielkie przeprowadzki roślin, a miałaś tylko dosadzić krzewy. Ale wysiłek na pewno się opłaci. Pozdrawiam serdecznie.

Haha Beatko nie wiesz że to zawsze tetrisami się kończy? Sadzisz jedno to drugie przeszkadza i tak w koło
Mam nadzieje że szersza rabata będzie fajna i trawy które na wiosnę dosadzę między Hortensję ją dopełnią. Oby do wiosny
Zostawiam ci bratki które się wysiały i kwitną terazMiałam je w donicy a wysiały się na rabacie
Ach te wędrujące nasionka