Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

grembosia 01:54, 01 lis 2012

Slawko napisał(a)

Pamiątka ślubna... troszkę światło się odbiło od ołówka i w niektórych miejscach jest za jasno niż w rzeczywistości

Witaj Sławko ! Pięknie rysujesz ,a czy ta pamiątka ślubna to też Twoja praca w ołóku?Potrafisz tak kopiować?Bo tak zrozumiałam.

Dziękuję Oczywiście ten portret jak i każdy, który umieszczam jest wykonany własnoręcznie przeze mnie.

Ale piękna para dzieciaków, skąd ja to znam...Też tak zaczynaliśmy...
Madzenka 07:48, 01 lis 2012

Witam zdolniachę!!!
Portret podziwiałam i dobrze, źe doczytałam że to brat Masz jeszcze troszkę czasu
Projektujesz świetnie i nowocześnie, zazdroszczę tego talentu. Zatem architektura stoi przed Tobą otworem
Slawko 09:06, 01 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Witam zdolniachę!!!
Portret podziwiałam i dobrze, źe doczytałam że to brat Masz jeszcze troszkę czasu
Projektujesz świetnie i nowocześnie, zazdroszczę tego talentu. Zatem architektura stoi przed Tobą otworem

Ostatnią rzeczą jaką bym zrobił, to narysowanie autoportretu... świadczyłoby o tym jak bardzo zakochany jestem w sobie a tak nie jest... Mam nadzieję, że stoi przede mną otworem... w ogóle to ja chciałem od początku studiować architekturę i urbanistykę ale po wielu przemyśleniach, przeczytanych wypowiedziach osób, które studiują ten kierunek albo studiowali, że jest ciężko i mało kto realizuje się w tym zawodzie... uznałem, że sobie odpuszczę i wybiorę coś innego. W całej Polsce jest tylko ok. 10 tys. architektów budowlanych (uprawnionych). Zarobki nie są w ogóle adekwatne do pracy, ciężkiej pracy przede wszystkim umysłowej. Ja sobie nie wyobrażam na dłuższą metę pracować u kogoś, ja muszę być niezależny, to ja chcę tworzyć wszystko od początku do końca...
Slawko 18:08, 02 lis 2012

Cieszy mnie to, że ten mały bobas dostanie prezent, który sam mogłem tworzyć

Slawko 19:57, 02 lis 2012

A ten portret robiony na szybko w prawie 2 dni Tak po prostu dla siebie rysowany...uczę się jeszcze przecież Chyba jak dla mnie jeden z najlepszych do tej pory, które mi wyszły

Tylko, żeby portrety nie stały się ważniejszym tematem na moim wątku niż mój ogród w końcu to portal o ogrodach
akanta 20:19, 02 lis 2012

Sławko mimo tak młodego wieku jesteś już tak dojrzały ,z charakterem,talentem,kreatywnością - tak trzymaj!.Pięknie ,że szanujesz wiedzę , talent innych i wzorujesz się na najlepszych.Chcesz tworzyć coś własnego,indywidualnego ,to trudna droga ale tylko wtedy zostaje sie artystą .Życzę powodzenia ,radości wyboru i wytrwałości a zwłaszcza tu i teraz.
Madzenka 20:24, 02 lis 2012

Sławko na zjazdach ogrodowiska będziesz nas uwieczniał w takich pieknych portretach?
Slawko 20:27, 02 lis 2012

akanta napisał(a)
Sławko mimo tak młodego wieku jesteś już tak dojrzały ,z charakterem,talentem,kreatywnością - tak trzymaj!.Pięknie ,że szanujesz wiedzę , talent innych i wzorujesz się na najlepszych.Chcesz tworzyć coś własnego,indywidualnego ,to trudna droga ale tylko wtedy zostaje sie artystą .Życzę powodzenia ,radości wyboru i wytrwałości a zwłaszcza tu i teraz.

Nie wiem, mnie jest ciężko samemu określić czy jestem dojrzały... na pewno muszę się starać, przynajmniej być...los tak zdecydował:/ Zgadzam się, trudno jest się przebić w tym dzisiejszym świecie, trzymać się swoich zasad i być konsekwentnym we własnych działaniach. Dziękuję...chyba nie powinienem dziękować aby nie zapeszyć
Slawko 20:28, 02 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sławko na zjazdach ogrodowiska będziesz nas uwieczniał w takich pieknych portretach?

Z natury jeszcze nie rysowałem portretów... ja jestem strasznie dokładny, przynajmniej staram się i to by zajęło wieczność... wyobrażam sobie jak wy w tych swoich pozach stoicie z 8-12 godzin
eliza3 21:26, 02 lis 2012

Slawko napisał(a)
A ten portret robiony na szybko w prawie 2 dni Tak po prostu dla siebie rysowany...uczę się jeszcze przecież Chyba jak dla mnie jeden z najlepszych do tej pory, które mi wyszły

Tylko, żeby portrety nie stały się ważniejszym tematem na moim wątku niż mój ogród w końcu to portal o ogrodach

Bardzo piękny, próbowałeś rysować rośliny ?