Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 10:49, 31 paź 2012

Lena napisał(a)
To Ty 40-latek?
Nie pomyślałabym

Projekt ogrodu bardzo mi leży

Haha 40 latek Nie, na szczęście 20 latek
mira 16:53, 31 paź 2012

Zimowy ogród jesienią u Ciebie bardzo ciekawy
wpadłam pogapić, ale także zostawić cząsteczkę realizacji snu - uważaj bo sny się spełniają
a spotaknaich ogrodowiskowych słyszałeś ????
Mala_Mi 17:04, 31 paź 2012

Slawko napisał(a)

Wow, Sławku, bomba! A to czerwone w kształcie literki t to rynna? Z jakimś powojnikiem?

Rynna? Nie To jest stolik, który w środku ma donicę, podobny a nawet taki sam był w jednym z wydaniu Magnolii Następnie jest tam lustro, kaskada, grill, który można zobaczyć również w ostatnim podajrzę wydaniu Magnolii, krzesła, dwie ściany wertykalne oraz te pomarańczowe skrzynie ze stali cor-ten

Slawko - mamy jeden - jeden w ortografii ... a nawet tym razem mój plus

Ale to żartami..... lecę czytać dalej... i chyba przestanę pisać, bo będę się teraz bała sprawdzianu z polskiego i ortografii.....

Mala_Mi 17:09, 31 paź 2012

Slawko napisał(a)
Pamiątka ślubna... troszkę światło się odbiło od ołówka i w niektórych miejscach jest za jasno niż w rzeczywistości

Nie żartuj tylko, że to Twoja pamiątka ślubna..... teraz młodym przecież się nie spieszy... ???????

Czytam dalej.... czym mnie jeszcze zaskoczysz.....

Stylistykę polskiego pomijam jaśniej, jaśniej niż w rzeczywistości....

Mala_Mi 17:13, 31 paź 2012

Ufff ... jednak 20 lat, a nie 40..... to dobrze... masz 20 lat do przodu

PS> nawet tortillę z gotowych placków potrafię zchrzanić..... jeżeli masz żonę, to naprawdę, zazdraszczam jej pozytywnie... dobry egzemplarz trzeba szybko rezerwować
Mój umie usmażyć jajecznicę.. i całe szczęście... z głodu nie umrzemy..........
Milka 17:36, 31 paź 2012

I jak obiecałam, tak robię
najpierw wpadłam jak bomba ..przywitać się, a teraz juz przeczytałam cały watek i ..jestem tobą oczarowana, zaskoczona i podziwiam
tyle talentów, tyle pasji, to się jakoś nie wpisuje w dzisiejszych 20-latków!
z przyjemnością będę podglądać, jaki stworzysz ogród, skora symetria nie jest najważniejsza, ale równowaga jednak tak; piesek słodziak, sama mam 3, więc wiem jak kochasz swojego; ptaszki w kąpieli i te egzotyczne i te z czuprynką...cudne; kilka inspiracji, które tu pokazałeś, tez mnie sie spodobało...będzie ciekawie, pozdrawiam i na koniec, ta trawa och, niby tak miała wyglądać Miłka Okazała ze swoim kwiatostanem, ale nie..rozczarowała mnie;

no i talent do rysowania, warto to rozwijać, przed tobą świat stoi otworem!!
Urszulla 18:30, 31 paź 2012

Też uważam że masz zmysł i fajnie go w ogrodzie wykorzystałeś, GRATULACJE za wspaniałe miejsca stworzone Twoją ręką. Wiedza, wiedza, wiedza....jest podstawą.
Slawko 19:27, 31 paź 2012

asc napisał(a)

Wow, Sławku, bomba! A to czerwone w kształcie literki t to rynna? Z jakimś powojnikiem?

Rynna? Nie To jest stolik, który w środku ma donicę, podobny a nawet taki sam był w jednym z wydaniu Magnolii Następnie jest tam lustro, kaskada, grill, który można zobaczyć również w ostatnim podajrzę wydaniu Magnolii, krzesła, dwie ściany wertykalne oraz te pomarańczowe skrzynie ze stali cor-ten

Slawko - mamy jeden - jeden w ortografii ... a nawet tym razem mój plus

Ale to żartami..... lecę czytać dalej... i chyba przestanę pisać, bo będę się teraz bała sprawdzianu z polskiego i ortografii.....

Haha "podajże" dwa błędy w jednym słowie... a ostatnio jeszcze sprawdzałem jak się to piszę i znów zapomniałem bodajże teraz zapamiętam do końca moich dni po dalszym czytaniu znów odnajduję błąd, "jasno" ale tu już nie błąd ortograficzny a stylistyczny czy jak to tam się zwie, a z tym zawsze miałem problem pamiętam jak zawsze pani z polskiego mówiłem, że "przyszłe" a ona mnie upominała, że mówi się "przyszedłem"...ale ja jestem Ślązak i ja przyszłem
P.S. samemu prezydentowi zdarzają się błędy ortograficzne, także jestem spokojny "w bulu i nadzieji".
Slawko 19:34, 31 paź 2012

Gdzie tam mi do ślubu, młody...muszę się jeszcze wyszaleć... to akurat jest mój brat i jego żona życie mnie zmusiło do nauczenia się wielu czynności - sprzątania (nie tylko swojego pokoju), gotowania...
ewa004 19:43, 31 paź 2012

Witam..... jestem z rewizyta i oczywiście jak wszyscy jestem pod wrażeniem .
Piękny ogród ,piękne zdjęcia i ŚNIEG może i piękny ,ale ja za nim nie tęsknie