Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 23:28, 02 lis 2012

marzena napisał(a)
no, mam nadzieję, ze jest tak jak piszesz... w żadnym razie nie chciałam Cię urazić...
moja 'znajomość ' z malarstwem czy plastyką, aranżacją wnętrz itp oprócz oglądania wystaw plastycznych, obrazów itp polegała na tym, ze kiedyś uczyłam w liceum plastycznym ( ale nie przedmiotu artystycznego) i miałam kontakt z nauczycielami'/-kami artystami malarzami czy artystkami malarkami oraz uczniami i uczennicami tejże szkoły...
i widziałam nieraz jak młodzież rysowała/malowała z natury...to było bardzo interesujące, bo każdy/a przedstawiał/ła to jednak inaczej...mimo, ze wszyscy widzieli to samo...a jednak inaczej...

powodzenia !

Również się to odnosi do rysowania portretów...każdy inaczej narysuje...też można uznać, że każdy inaczej przedstawia... mam świadomość, że to co aktualnie robię nie wymaga ode mnie użycia wyobraźni, kreatywności a jedynie zdolności plastycznych... ale po za portretami, robię wiele innych rzeczy, w których używam w/w zmysłów... jestem jeszcze młody, także wszystko przede mną nie od razu Rzym zbudowano Pozdrawiam
marzena 23:31, 02 lis 2012

Slawko napisał(a)

Również się to odnosi do rysowania portretów...każdy inaczej narysuje...też można uznać, że każdy inaczej przedstawia... mam świadomość, że to co aktualnie robię nie wymaga ode mnie użycia wyobraźni, kreatywności a jedynie zdolności plastycznych... ale po za portretami, robię wiele innych rzeczy, w których używam w/w zmysłów... jestem jeszcze młody, także wszystko przede mną nie od razu Rzym zbudowano Pozdrawiam

no i świetna odpowiedź !
pozdrawiam równiez
ewalm 23:43, 02 lis 2012

Sławko, bardzo mi się podoba zdjęcie, które masz teraz w avatarku. Nie zmieniaj za szybko : )
Slawko 23:46, 02 lis 2012

ewalm napisał(a)
Sławko, bardzo mi się podoba zdjęcie, które masz teraz w avatarku. Nie zmieniaj za szybko : )

No też uważam, że każde jest lepsze od avatarka z moim wizerunkiem humorystyczne pozdrowienia
ewalm 00:30, 03 lis 2012

aaa, nieee.... nie o to mi chodziło

to jest po prostu bardzo ładne, a tamto było ... urocze?
ach, dziękuję Ci, ostatnie dni były takie smutne, a teraz się naprawdę roześmiałam
pozytywy rozchodzą się jak kręgi na wodzie
Slawko 00:44, 03 lis 2012

ewalm napisał(a)
aaa, nieee.... nie o to mi chodziło

to jest po prostu bardzo ładne, a tamto było ... urocze?
ach, dziękuję Ci, ostatnie dni były takie smutne, a teraz się naprawdę roześmiałam
pozytywy rozchodzą się jak kręgi na wodzie

Niestety to nie mojego autorstwa zdjęcie...a chciałbym smutne...dlatego, że obchodziliśmy dni pamięci o zmarłych czy z innego powodu...oczywiście nie chcę wnikać w prywatne sprawy...
ewalm 00:47, 03 lis 2012

z powodów ogólnożyciowych
nad autorstwem zdjęcia się nie zastanawiałam, ale bardzo ładne jest - lubię takie proste układy.
kasik778 10:36, 03 lis 2012

Slawko napisał(a)
A ten portret robiony na szybko w prawie 2 dni Tak po prostu dla siebie rysowany...uczę się jeszcze przecież Chyba jak dla mnie jeden z najlepszych do tej pory, które mi wyszły

Tylko, żeby portrety nie stały się ważniejszym tematem na moim wątku niż mój ogród w końcu to portal o ogrodach

to już jest prawdziwe arcydzieło, naprawdę piękny...
Madzenka 11:39, 03 lis 2012

Pieknie rysujesz/malujesz niezależnie od tego na jakim jesteś etapie. Gdy będziesz na architekturze to pewnie trafisz na dobrego nauczyciela rysunku. Tylko nie wiem czy na architekturze krajobrazu też???
Milka 13:34, 03 lis 2012

Ten portret wspaniały, jak tylko zjawisz się na pierwszym spotkaniu forumowym, wszyscy zechcemy portrety