Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Kairu 22:23, 29 sty 2013

Witaj, piękny ogród, a szczególnie oczko. Jak ja lubię wodę w ogrodzie. Może i ja kiedyś będę miał jakieś oczko...
Fajny strażnik. Muszę sobie takiego zrobić. Nawet mam już tron z bala wycięty, tylko szefa nie ma.
A ty sam robiłeś, czy kupowałeś?

Slawko napisał(a)

...a to mój strażnik ogrodu, jak na razie się nie spisuje... myszy harcują

..
Slawko 11:36, 30 sty 2013

Witam Cię mile Cieszę się niezmiernie, że podoba Ci się mój ogród Strażnik oczywiście zakupiony Ciężko by mnie było takie coś stworzyć, pomimo moich "zdolności" manualnych
Woda w ogrodzie strasznie uzależnia... można godzinami wpatrywać się w taflę wody i z każdą minutą odkrywać coś nowego
Przetacznik 21:16, 03 lut 2013

Slawko Twoje inspiracje podobają mi się ogromnie ciekawe jak będzie u Ciebie w tym roku...
Jak się miewasz, jak Twoje zdrowie? Rysujesz coś nowego?
Zeta 21:19, 03 lut 2013

Czy mówiąc brzozy szczepione na pniu mówisz o youngi...
Bo na zdjęciu jest brzoza pożyteczna doorenbos tak myślę..
Ale koncepcja świetna....podziwiam Cie za zapał.
justi 21:31, 03 lut 2013

Też mam drewniane ludziki, ale Twój ludek fajnieszy
Slawko 14:58, 04 lut 2013

Przetacznik napisał(a)
Slawko Twoje inspiracje podobają mi się ogromnie ciekawe jak będzie u Ciebie w tym roku...

Witam Cię cieplutko No inspiracje fajniutkie... tylko ciekawe czy też fajnie mi wyjdzie ta rabatka Dziękuję, że pytasz... okazało się, że bóle brzucha były spowodowane po prostu zapchaniem się tak to jest jak się na noc naje ile wlezie
Co do rysowania to ostatnio skończyłem rysunek fryzury dla koleżanki, która miała egzamin czeladniczy Komisja stwierdziła, że zostało narysowane perfekcyjnie Oczywiście udało się jej zdać Teraz zaczynam rysować portret pary na walentynki... zobaczymy czy dam radę się wyrobić
Pozdrawiam i lecę zaraz do Ciebie
Slawko 15:02, 04 lut 2013

Zeta napisał(a)
Czy mówiąc brzozy szczepione na pniu mówisz o youngi...
Bo na zdjęciu jest brzoza pożyteczna doorenbos tak myślę..
Ale koncepcja świetna....podziwiam Cie za zapał.

Właśnie nie chcę 'Youngii' ... myślę nad innymi brzozami szczepionymi ale jeszcze nie wiem jaka odmiana. Wiem tylko, że musi być płacząca korona Doorenbos-ki będę chciał posadzić na większej rabacie, oczywiście jak będzie zgoda na dalsze obsadzanie ogrodu
Koncepcja trochę uległa zmianie: odrzuciłem jeżówkę i czyścca a dodałem kocimiętkę i rozplenicę...ale znając życie jeszcze się coś pozmienia
Dziękuję i pozdrawiam.
Slawko 15:04, 04 lut 2013

justi napisał(a)
Też mam drewniane ludziki, ale Twój ludek fajnieszy

Oooo... a można zobaczyć je u Ciebie na wątku? Czyli masz rodzinkę drewnianych ludzików, mówisz Ja mam singla - tak jak ja Szkoda, że to Pan Pozdrawiam
Slawko 17:10, 04 lut 2013

Mamy dopiero środek zimy ale już czuć nadchodzącą wiosnę
Krokusy już powychodziły...
Narcyzy, które postanowiły już jesienią sobie wyjść, niestety zimy chyba nie przetrwały Zostało mi liczyć na tulipany i hiacynty

Do południa było piękne słońce, a jak postanowiłem poklikać kilka zdjęć, to jak na złość się schowało.

Nawet zimą ostnicę ukazują swój nadzwyczajny urok Ciekawe czy przezimują?

Stroisz z gałązek sosnowych na lawendzie odm. 'Alba'

A tutaj pod agrowłókniną pieris japoński... a pod stroiszami - wrzosy Takie okrycia na zimowy czas powinny im wystarczyć

W ogrodzie szaro i smutno... Wiosno - PRZYCHODŹ!
Przetacznik 17:28, 04 lut 2013

Slawko napisał(a)

Witam Cię cieplutko No inspiracje fajniutkie... tylko ciekawe czy też fajnie mi wyjdzie ta rabatka Dziękuję, że pytasz... okazało się, że bóle brzucha były spowodowane po prostu zapchaniem się tak to jest jak się na noc naje ile wlezie
Co do rysowania to ostatnio skończyłem rysunek fryzury dla koleżanki, która miała egzamin czeladniczy Komisja stwierdziła, że zostało narysowane perfekcyjnie Oczywiście udało się jej zdać Teraz zaczynam rysować portret pary na walentynki... zobaczymy czy dam radę się wyrobić
Pozdrawiam i lecę zaraz do Ciebie

A to fajnie Slawko, że powód bóli prozaiczny a przy tym zapewne całkiem przyjemnie było się opychać, a co, prawda?
Perfekcyjny projekt fryzury - koleżanka wiedziała do kogo się z prośbą zwrócić...
No i ostnica wygląda bardzo zwiewnie i delikatnie... a porządek masz też miły w uśpionym ogrodzie. Ciekawe jak moja opuszczona działka, nie byłam tam od listopada...
Pozdrawiam Cię : )