Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Lena 21:43, 07 lut 2013

Sławek............jesteś mistrzem.....
Gość z uśmieszkiem rewelacyjny...a masz dopiero 20 lat - niesamowity jesteś
Slawko 21:45, 07 lut 2013

Brrrr.... już prawie 21 Jejku kiedy to przeleciało Life is brutal A tak szczerze, to gdzie mi tam do mistrza... jeszcze dużo pracy przede mną Mimo wszystko dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam cieplutko
justi 22:03, 07 lut 2013

Sławko, talent niezaprzeczalnie masz i to wielki. Szlifuj ten diament, a sukces bedzie na pewno.

Slawko 16:32, 10 lut 2013

Ale dzisiaj mnie się nic nie chce... Wam też?

Jak obiecałem tak też czynię Jeszcze popraweczki będą Pozdrawiam

Najbardziej mnie wkurza, to że skany nie oddają w pełni efektu, który w rzeczywistości jest o wiele lepszy niż ten wyżej zaprezentowany
Slawko 16:38, 10 lut 2013

justi napisał(a)
Sławko, talent niezaprzeczalnie masz i to wielki. Szlifuj ten diament, a sukces bedzie na pewno.

Jeszcze raz dziękuję Z tym szlifowaniem czasami jest ciężko... najważniejsze mieć chęci i zapał, których czasami mi niestety brak Ale wszystko idzie do przodu i tego się trzymajmy pozdrawiam
Przetacznik 21:50, 10 lut 2013

Slawko napisał(a)
Ale dzisiaj mnie się nic nie chce... Wam też?

Jak obiecałem tak też czynię Jeszcze popraweczki będą Pozdrawiam

Najbardziej mnie wkurza, to że skany nie oddają w pełni efektu, który w rzeczywistości jest o wiele lepszy niż ten wyżej zaprezentowany

Powinieneś być bardzo zadowolony, wyjątkowo trafnie nadajesz postaciom rys charakteru, to nie są puste podobizny a to mi się wydaje najcenniejsze... Widać że się napracowałeś, gratulacje.
Ja dziś próbowałam techniki akwarelowej, tak po swojemu, przyjemne to i wyczerpujące też...
Pozdrawiam : )
Gardenarium 22:02, 10 lut 2013

Odwiedzam.odcisk palca zostawiam. Podoba mi się.

Instagram Ogrodowiska
Slawko 23:41, 11 lut 2013

Przetacznik Dziękuję bardzo Powiem szczerze, że jestem zadowolony, chodź jak zawsze sobie mówię "a mogło być lepiej" Zajęło mnie to około 4 dni gdzieś tak po 2-3 godzinki Jutro pani zleceniodawca przyjedzie odebrać portret, więc zobaczymy jaka będzie reakcja
No to nic innego nie pozostało Tobie jak pochwalić się Czekam... i pozdrawiam

Danusia Niezmiernie mi miło Ciebie gościć u siebie, a tym bardziej, że się podoba Pozdrawiam cieplutko
adom1206 12:27, 14 lut 2013

Sławko a co dziś na walentynki''zmalowałeś''
Slawko 15:49, 14 lut 2013

Heee.... Witaj
Ja tam za walentynkami zbytnio nie przepadam Takie święto na siłę... osobę którą się kocha, powinno się o niej cały rok pamiętać i często darzyć jakimiś małymi upominkami tak dla osłody Racja, zmalowałem coś - konkretnie projekt ogrodu... ale o tym nie będę mówił, a tym bardziej pokazywał, bo regulamin na to nie pozwala pozdrawiam