Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Przetacznik 14:26, 05 lut 2013

http://www.lawendowepole.pl
no Warmia to jest, nie Mazury jak napisałam, a że nigdy takiego pola naocznie nie widziałam to mam taki plan. Zdaje mi się, że podobne jest gdzieś w stronę Krakowa ; ) A muzyka i dla mnie jest przyjemnością i w każdym gatunku może zachwycić. Lubię słuchawki bo można jeszcze doszukać się ciekawych efektów w tle, które umykają przy słuchaniu ogólnym
Slawko 14:31, 05 lut 2013

Czas na zmianę avatarku Taki bardziej wiosenny...
Slawko 17:49, 06 lut 2013

Przetacznik napisał(a)
http://www.lawendowepole.pl
no Warmia to jest, nie Mazury jak napisałam, a że nigdy takiego pola naocznie nie widziałam to mam taki plan. Zdaje mi się, że podobne jest gdzieś w stronę Krakowa ; ) A muzyka i dla mnie jest przyjemnością i w każdym gatunku może zachwycić. Lubię słuchawki bo można jeszcze doszukać się ciekawych efektów w tle, które umykają przy słuchaniu ogólnym

O... do Krakowa to mam duuuużo bliżej Śliczne te lawendowe pola Też lubię w słuchawkach bo wtedy muzyka brzmi lepiej... można o wiele więcej uchwycić ciekawych dźwięków, które przy słuchaniu muzyki z odtwarzacza, czy radia gdzieś umykają Ja wracam do rysowania, bo się zamówień narobiło a czasu jak na złość brak Pozdrawiam
Slawko 19:27, 07 lut 2013

Nowa technika rysowania - bez rozcierania ołówka - czyli bardziej poprawna To jest połowa portretu (nieskończona)... całość umieszczę w najbliższym czasie czyli jak skończę
baraga1904 19:29, 07 lut 2013

...zazdroszczę talentu....ona mi kogoś przypomina...koleżankę z pracy....??
Slawko 19:30, 07 lut 2013

He każdemu kogoś znajomego przypomina Mnie osobiście Naszego Przetacznika
baraga1904 19:33, 07 lut 2013

....i ma takie niedomknięte oczy...tak pozowała?
Slawko 19:39, 07 lut 2013

To jest rysowane ze zdjęcia - jest to para uchwycona podczas tańca jutro umieszczę cały portret i się wszystko wyjaśni
Przetacznik 19:53, 07 lut 2013

Naprawdę świetnie rysujesz, doskonale uchwycone zadowolenie, rozbawienie i rozmarzona mina tej damy, podoba mi się... A czy ja do niej podobna?... musiałabym zdjęcie w takim ustawieniu sobie zrobić ; )
Czy to ołówek, czy tusz czy komputerowo rysujesz?
A może wiesz coś na temat takich corocznych imprez rysowania z modela gdzie mnóstwo ludzi się spotyka i rysuje zadany temat każdy po swojemu? Gdzieś o tym słyszałam, ale nie dokładnie a świetnie byłoby wziąć udział...
Slawko 20:03, 07 lut 2013

A dziękuję Oczywiście ołówek... komputerowo nie dla mnie Dłoń i ołówek są bardziej dokładne i zręczne niż miałbym używać myszki Z tuszem jeszcze nie próbowałem ale może kiedyś Polecam stronę digart.pl - tam to są dzieła
Pierwszy raz słyszę o takiej imprezie... no coś fajnego to musi być Trzeba było by się bardziej zagłębić się w ten temat.