Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 17:43, 04 lut 2013

No tyle dobrze, że to nic poważnego O tak... jedna wielka przyjemność - czekolada, to mój największy "wróg" Potrafię zjeść całą tabliczkę... zerkając na następną Szczęście w nieszczęściu, że mi się to nigdzie nie odkłada, a mogłoby bo taka chudzinka ze mnie... kilka kilo więcej by się przydało

Na działce pewnie wszystko w porządku... ale zawsze warto tak na zapas wpaść na oględziny
Teraz tak w ogóle patrzę na Twój podpis i dostrzegłem adres blogu no i wchodzę - i wielkie oczy z wrażenia mi pozostały Twoja córka ma talent ale to było wiadome - po mamusi Ta ilustracja "Małej księżniczki"... każdy szczegół, detal coś pięknego...

Pozdrowienia także dla "małego" talentu
Przetacznik 18:00, 04 lut 2013

A dziękuję, i nie zaprzeczam moja dziewczynka ma dużą biegłość w rysowaniu, niesamowite jak potrafi raz dwa jakąś postać stworzyć i to jeszcze z różnych perspektyw... Mam nadzieję, że nie porzuci tej łatwości w kolejnych latach...

Przetacznik 18:02, 04 lut 2013

Polecisz mi jakąś nostalgiczną piosenkę, bardzo lubię muzykę a to co znam już mnie nuży...?
I jaką czekoladę tak zajadasz? U nas w domu króluje niemiecka z rodzynkami nasączonymi rumem i orzechami mmm.... duża tabliczka ; )
Slawko 18:16, 04 lut 2013

Hmm... nie wiem czy trafię w Twój gust Polecam http://www.youtube.com/watch?v=bqIxCtEveG8 http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg lub http://www.youtube.com/watch?v=bMJkddvJ4L4

Ja uwielbiam Milkę mleczną i Nussbeisser z orzechami laskowymi Za rodzynkami nie przepadam ale na tą Twoją czekoladę byłbym wstanie się skusić
Slawko 18:24, 04 lut 2013

Jeszcze te polecam http://www.youtube.com/watch?v=9e9NSMY8QiQ i http://www.youtube.com/watch?v=HptBdEw2xgY (pewnie znane)

Ahh... już niedługo

To zdjęcie jest świetne, nie? W roli głównej - Sara, mały łobuzek

Przetacznik 18:56, 04 lut 2013

O właśnie, o coś takiego chodziło dziękuję : ) ta druga mi wpadła szczególnie w ucho, ale i pierwsza - męski głos dobry a trzecia wyjątkowo pasowała by mi do jazdy samochodem chłodnym, letnim porankiem na otwartej przestrzeni...Fajnie sobie to powyobrażać... wybiorę się w czerwcu na lawendowe pole na Mazury zdjęcia porobić, o!
; )
adom1206 19:37, 04 lut 2013

co człowiek to różne gusta muzyczne.Ja ze spokojnej muzyki to tylko richard marx a do jazdy samochodem to albo linkin park albo garu.a do sprzątania grechuta
adom1206 19:39, 04 lut 2013

A tak wogóle to po długiej nieobecności pozdrawiam cię sławciu serdecznie i melduję nadrobienie zaległości
Slawko 13:01, 05 lut 2013

Przetacznik napisał(a)
O właśnie, o coś takiego chodziło dziękuję : ) ta druga mi wpadła szczególnie w ucho, ale i pierwsza - męski głos dobry a trzecia wyjątkowo pasowała by mi do jazdy samochodem chłodnym, letnim porankiem na otwartej przestrzeni...Fajnie sobie to powyobrażać... wybiorę się w czerwcu na lawendowe pole na Mazury zdjęcia porobić, o!
; )

To fajnie, że Ci się coś spodobało Uwielbiam muzykę i nie wyobrażam sobie życia bez niej

Oj, takkk... musi to być wspaniały widok Skąd dowiedziałaś się o takim lawendowym polu, bo ja pierwsze słyszę Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, to przy okazji jak byłem na Mazurach na pewno bym się tam zjawił
Slawko 13:06, 05 lut 2013

adom1206 napisał(a)
co człowiek to różne gusta muzyczne.Ja ze spokojnej muzyki to tylko richard marx a do jazdy samochodem to albo linkin park albo garu.a do sprzątania grechuta

O muzyce bym mógł gadać i gadać Ja na moje szczęście każdy gatunek muzyczny jakoś lubię Od Abby przez Rihanne po Zucchero A Grechutę też uwielbiam.. ale do sprzątania wolę coś bardziej energicznego Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam