Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Przetacznik 20:11, 07 lut 2013

A ja bardzo lubię na tablecie komputerowym piórkiem elektronicznym rysować, i choć posłuszne to ruchom dłoni, to jednak nie da się porównać tego do wrażliwości kreski i niuansów spod ołówka.
Ale podoba mi się też pewna przypadkowość w rysunku - coś co nieświadomie i naturalnie robią dzieci - takie niedokładności, które wcale nie przeszkadzają a nadają charakter.
Slawko 20:18, 07 lut 2013

Nie posiadam takiego sprzętu... stety/niestety - zależy jak na to patrzeć ogólnie nie przepadam za dotykowymi telefonami.
Mnie się właśnie też zaczęło podobać taka kreska niedokładna... i właśnie w takim kierunki próbuję dążyć Po tym zamówieniu chcę wykonać portret dla siebie, mam już fajną inspirację, więc będę mógł tą technikę w pełni zastosować - co wyjdzie... zobaczymy
Przetacznik 20:28, 07 lut 2013

To jest niełatwe, tak się przełamać, ale po sobie wiem, że najlepiej mi wychodziło coś szybko, spontanicznie narysowane, choćby na tekturce, a cały czas mam zamiar rozpędzić się podobnie w malowaniu... ; )
Rozumiem, że mogę mieć nadzieję, ze pokażesz efekt tej fajnej inspiracji : )
Slawko 20:32, 07 lut 2013

Jak to mówią: Kto nie ryzykuję, ten traci podwójnie Ostatnio malowałem akwarelami i jak dokończę to również się "pochwalę" Co do efektu inspiracji, to oczywiście, że pokażę Myślę, że na niedzielę zdążę
Przetacznik 20:46, 07 lut 2013

A może jakąś stronę ze swoimi pracami założysz...
Slawko 20:57, 07 lut 2013

Mam umieszczone swoje prace właśnie na tej stronie Miałem już w ogóle dwie propozycje by wystawić moje prace (wernisaż) ale dogadałem się z tymi osobami, że jak już będę "gotowy", to najwyżej coś zrobimy Trochę się szczerzę obawiam takiego wernisażu gdyż nie uważam, żebym obecnie tworzył coś wyjątkowego co zasługiwałoby na pochwalenie się "reszcie światu" Pożyjemy, zobaczymy Ale na dzień dzisiejszy mam za mało prac, żeby nawet myśleć nad wernisażem
Przetacznik 21:01, 07 lut 2013

A ile Twoim zdaniem trzeba ich mieć? Jak proponują to trzeba działać...
Slawko 21:04, 07 lut 2013

No nie wiem... tyle by mieć z czego wybierać Teraz rysuję praktycznie na zamówienia, więc te prace u mnie nie pozostają... a w moim prywatnym portfolio, że tak to określę mam może z 6 prac... więc dużo tego nie ma Tyle dobrze, że mam możliwość w każdej chwili zwrócić się o organizację wernisażu
Przetacznik 21:08, 07 lut 2013

daj prosze dokładniejszy namiar na digarcie, bo szukam od dłuższej chwili...
Slawko 21:12, 07 lut 2013

Proszę http://www.digart.pl/praca/7008025/Tobias.html#.URQKYR3uBc0

Digart jest o tyle lepszy od bloga czy innych portali, że skupia samych zainteresowanych sztuką w każdej postaci w jednym miejscu... oceniamy się nawzajem, komentujemy, podpowiadamy co by można poprawić ewentualnie