Ocia, dziewczyny pomagały rozszyfrować tę trawę, ale nie udało się, ona po zimie bardzo szybko odbija i rośnie najszybciej, mam gdzieś nazwy, ale wtedy sadziłam kilka traw i nie roszyfrowałam, która jest która
urosną i u ciebie u mnie ta i hakone rosną najlepiej
sadzone w ubiegłym roku jeżówki pokazały pąki, jak na razie mało
bardzo mnie zachwyca ten barwinek
roślinki od Uli i piwonia ogrodowa w pąkach
to stara róża, od 15 lat, ale przez ostatnie 3-4 lata nie było jej widać, myślałam, ze stracona, a dopiero jak podcieliśmy orzech włoski na nowo się ujawniła, bardzo się z tego cieszę
i kalmia rusza, ale brak jej słońca
cofnęłam się do soboty (ponownie tym razem "irenkometrami" ... i nie mogłam nie napisać
nie wiem co w parterze było takiego ... jasno widać, ze jest się nad czym zatrzymać ... po wyrazie twarzy Gabisi i Madżenki poczułam siem zaintrygowana ... i gdyby nie stoicki spokój Madzi mogłabym się bać ...
gdy uwaga przeniosła się na górę grupa wyraźnie się ożywiła ... a to tylko mały skrawek ...
i nawet Mały Książę w kfiatkach się ze swoją różą znalazł ... wersja bez gatek frywolna ale jakże piękna ...
miłorząb do pokochania idealny a owoce do zmniamania bardzo ... paproć przy moim skrzywieniu do paproci mocno mnie zaciekawiła
Nie pokażę zdjęć ze spotkania kolezanek bo nie umiem zamazać twarzy czyli nici ze zdjęć ,ale zrobię ze spotkanie u Szefowej.Pozdrawiam i smieję się że mamy Irenkometry ------fajnie ha ha