Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

danuta_szwajcer 20:12, 11 cze 2013

Irenko u Was tez czytam, ze taka ulewa, u nas tez leje i konca nie widac, Piękna masz tą kalmie jak zaswieci słonko to bedzie cudna Pozdrawiam i słonka życze
Moniika 20:14, 11 cze 2013

Irenko, Cudne roślinki pokazujesz i spotkań tyle sie odbywa ostatnio pieknie wyglądacie Dziewczyny pozdrawiam M
bociek 20:15, 11 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Ocia, dziewczyny pomagały rozszyfrować tę trawę, ale nie udało się, ona po zimie bardzo szybko odbija i rośnie najszybciej, mam gdzieś nazwy, ale wtedy sadziłam kilka traw i nie roszyfrowałam, która jest która
urosną i u ciebie u mnie ta i hakone rosną najlepiej

Irenko, to trzcinnik Rusza jako pierwszy, jest wzniosly i smukly Kupuje Irenkometr
Fajna macie ta swoja ekipe i zzyta niesamowicie
Kindzia 20:17, 11 cze 2013

Irenko widziałam juz rano relację z Waszego spotkania, ale czasu nie było napisać, to teraz...
Superzasto wyglądacie wszystkie, widać dobrze się bawiłyście I to wyłamywanie pąków, ale szybciorkiem Ci poszło w tym roku Zresztą przy tej ilości rodków pomoc się przydała.

Ale opalona jesteś! Ładnie Ci z tym
akanta 20:57, 11 cze 2013

Zaglądałam wiele razy,podziwiałam jak ogród się zmienia dzięki twojej pracy.Podziwiałam piękne rośliny,ogromniaste hosty cudny powojnik.Miło było popatrzeć na sympatyczne spotkanie ogrodniczek i taką przyjazną atmosferę.
barbara_kraj... 21:23, 11 cze 2013

Irenko, Twój ogród botanicznym się staje
Kto wie, może kiedyś z zaproszenia skorzystam?
an_tre 21:47, 11 cze 2013

Irenko twój ogród w oczach pięknieje, ale nie dziwota jak piękne i eteryczne nimfy angażujesz do pracy w nim cudowne spotkanie, poczytałam wczoraj p[ozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gosiniak 21:50, 11 cze 2013

Irenko tutaj to się zawsze buzia cieszy, superowe spotkanko, widać że wszyscy zadowoleni i radośni, przekazujesz energię i dobry humor, miło na wszystkich popatrzeć w tak urokliwym ogrodzie
Mirka 22:02, 11 cze 2013

Irenko i ja pozdrawiam:jestem na bieżącoa co do hortęsji to ja nie wiem jaka odmianę ukorzeniłam bo patyczki dostałam a sasiadka nie wie co mazpozostaje czekanie aż zakwitną i zostaną zidentyfikowane na ogrodowisku co do twoich limek to może ukorzenisz jedną dla mnie plisa teraz do żeczy:spotkanie pewnie udane zdjecia cudne z twojego ogrodu jak zawszeroslinki od ciebie wszystkie się przyjeły inawet już sporo urosły zdjęcia będąsory ale się rozpisalam
agata19762 22:51, 11 cze 2013

Irenko a jaka Ty opalona po tej Krecie .......
ula laaaaaaaaaaa