Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Madzenka 06:53, 11 cze 2013

Irenko jak po ulewach?
gierczusia 08:23, 11 cze 2013

asc napisał(a)

Grabulki jak zwykle maja dobre teksty

Tak , tak .. Ja też irenkometrów nie znałam
Urszulla 08:36, 11 cze 2013

Irenko, macham
zaległości nie łatwo nadrobić, mam statnio te same zmartwienia
o leżeniu można tylko pomarzyć

Kondzio 10:54, 11 cze 2013

Odpowiadam ci na twoim Wątku
irena_milek napisał(a)
Kondziu, mam nadzieję, że szkody nie będą straszne, powoli wszystko odbije buziam i szkoda, że się nie zabrałeś z dziewczynami, tak czy tak, zaproszenie jest otwarte cały czas
ja nawet nie wiedziałem że jechały że było planowane spotkanie u ciebie wiesz przeważnie to ja pytam każdego czy jedzie gdzieś na zjazdy ale to się już zrobiło nudne. Krakusy myślą o sobie no ale cóż zrobić wszyscy się spotykają oprócz Małopolski Ale dziękuje za zaproszenie
Matka 10:57, 11 cze 2013

Irenko, ta hosta w słonku u Ciebie jak długo jest?i jak w szerz ona rośnie?jaka wielka jest?bo mam za nią rh i nie wiem czy obie koleżanki się pomieszczą
Lena 11:38, 11 cze 2013

irena_milek napisał(a)
z tego ujęcia się śmieję do rozpuku, ale mam krok!!

Irenko czarujesz i prawie unosisz się nad ziemią - przefajowskie to zdjęcie

Spotkanie widać wesołe i pracowite
Ściskam
jotka 11:42, 11 cze 2013

Irenko, nie lubię się cofać, ale dziś to zrobiłam, żeby obejrzeć spotkanie u Ciebie Żal, ze mnie tam nie było jest troszkę przykryty radością, ze mieliśmy "swoje" u Dawida
Widziałaś wątek spotkaniowy ?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2997-spotkanie-u-tengela-9-czerwca-2013?p
Debra 12:09, 11 cze 2013

Rzeczywiście piękne spotkanie w pięknym ogrodzie samych pięknych kobiet
Hosty imponujące.
Milka 12:46, 11 cze 2013

Zawitko, zaraz biegnę do ciebie i oglądam relację
co do spotkań, nasza grupa jakaś taka zgrana...i kochane dziewczyny oskubały rh, teraz po wczorajszej ulewie doceniam to jeszcze tysiąc kroć

Marzenko, właśnie skończyłam lekturę u ciebie, rzeczywiście rzeka, całe szczęście dom nie ucierpiał, reszta wyschnie, dziś bez deszczu i słonko i wietrzyk, więc w miarę szybko pójdzie;
u mnie też lało, nie widziałam tylko jak, sąsiedzi wokół sprzątali, czyli było solidne lanie; u syna oberwanie chmury, bo tam blisko tereny wodonośne i zbiorniki naturalne, a mnie jakoś oszczędziło, mokro i reszta ok, odsapnęłam, ale mus drabiny wyciągać i rynny czyścić, zapchane konarami i liśćmi i na całym terenie pełno też; myślę że przed nami już tylko upalne lato aż do września, trzymaj się

Robercie witaj u mnie fajnie, ze się podoba, ale ten weekend obfitował w same fajne spotkania, i mamy wielki ładunek pozytywnej energii

Justynko, częstuj się do woli, szkoda, że nie mogłaś być, ale przecież przed nami jeszcze będa spotkania, nadrobisz

Eliza, śliczny ten nowy avatarek promieniejesz obejrzałam całą relację z waszego spotkania, nawet mylnie u Julii się wpisałam, tyle tego było w ten weekend i racja, pogoda się spisała

eee_tam, Justynko, pogoda zaświrowała na całym kontynencie, Europa w deszczach i powodziach, ale to już koniec, grupowe, pozytywne myślenie sprowadzi nam pogodę a klimat Krety zdrowy, taki suchy...ach kalendarz spotkań u nas stale napięty, tyle jeszcze przed nami spotkań

Basiu, twoja pomoc nieoceniona, zaraz po pracy wyciepię!!! zapraszam do siebie, jak tylko będzie ci po drodze, ugoszczę czym chata bogata

Bogdziu, sprawdziłam, nawet u ciebie napisałam, ma lekko różowy kolor, potem jak rozwiną się w całości kwiaty, jest biała

Mirka macham, na jesień jeszcze coś podeślę

Moniko, kwiecie Holandii, prawie wysportowana, a prawie to taka wielka różnica, ale krok mi wyszedł
Ania juz napisała, naparstnice tak z 3 tygodnie kwitną będę zbierać siewki i zrobię na poletko naparstnicowe, też mnie ona zachwyca

Grabulki, uwielbiam twoje poczucie humoru po Anglii okaże się, czy mam umiejętności w pakowaniu, tam chyba pokusy mnie czekają

Krysiu, zapraszam was obie, do tego zgarniecie Bogdzię z Władkiem i już podróż zleci, a mnie będzie miło was gościć

Gierczusiu, już znasz

Ula, tak bywa czasami, ale po burzy słońce, więc i w życiu też a ja położę ciebie u siebie, choć na chwilkę, tak dal przełamania złej passy dzięki za superaśny widoczek

Kondziu, od lipca jestem w domku cięgiem prawie, jest czas i okazja, wybierzesz się

Bogda, ta hosta rośnie tam od 1998 roku, cały czas słońce jak na patelni było, teraz ciut cień rzuca paulownia, zdecydowanie się nie pomieszczą, wiem to po swoich rocznych sadzonkach, zagłuszają inne piękne hosty, więc znowu dzielę i zmniejszam w tym nowym miejscu pod wisterią; przesadź od razu

Lena, fajowo było i pracowicie, aż mi głupio było, ale teraz cieszę się w dwójnasób

Jolu, już wczoraj oglądałam wasze spotkanie, fruwałaś na nim jak fryga, tego ci było trzeba tryskasz energią i takie cuda stworzyłaś

Debra, hosty zyskały przydomek ,,potfór", dzięki i pozdrawiam

zuza12 14:27, 11 cze 2013

Witaj Irenko. Dobrze, ze te straszne ulewy Cie omijaja. Oby juz przestało padac i słońce zawitało równiez do Was. U nas tak ciepło,że dopiero popołudniami mozna cokolwiek w ogrodzie zrobic, no i odrobiną deszczu tez bym nie pogardziła.
Pozdrawiam